Facebook Pixel

Drijvende sleutelhangers

Bent u op zoek naar een uniek relatiegeschenk dat zowel praktisch als opvallend is? Dan is drijvende sleutelhangers bedrukken een leuk idee! Met onze innovatieve drijvende sleutelhangers kunt u uw sleutels gemakkelijk bij elkaar houden en zoals de naam al aangeeft blijven ze ook drijven in water. Voor wie van watersport houdt, regelmatig naar het strand gaat of gewoon op zoek is naar een leuke sleutelhanger, zijn drijvende sleutelhangers ideale relatiegeschenken. Bij sleutelhangers.nl vindt u een breed assortiment aan drijvende sleutelhangers die u kunt personaliseren met uw eigen ontwerp. een remove before flight sleutelhanger bedrukken bestel je makkelijk en snel bij sleutelhangers.nl



Lifesaver drijvende sleutelhanger Oranje,Wit Oranje, Wit

Lifesaver drijvende sleutelhanger

Onbedrukt € 0.90 per stuk (50 stuks)

Prijs op aanvraag

Drijvende Reddingsboei oranje

Drijvende Reddingsboei

Onbedrukt € 0.99 per stuk (250 stuks)

Prijs op aanvraag

Sleutelhanger Marnix rood

Sleutelhanger Marnix

Onbedrukt € 0.64 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 1.08 per stuk (250 stuks)

Vanaf € 0.65

Sleutelhanger katinka diversen kleuren

Sleutelhanger katinka

Onbedrukt € 0.48 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 1.13 per stuk (250 stuks)

Vanaf € 0.67

Drijvende sleutelhanger in vorm van zeilschip

Drijvende sleutelhanger in vorm van zeilschip

Onbedrukt € 0.54 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 1.17 per stuk (250 stuks)

Vanaf € 0.72

Sleutelhanger drijvend XL zwart

Sleutelhanger drijvend XL

Onbedrukt € 0.98 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 1.29 per stuk (250 stuks)

Vanaf € 0.73

Sleutelhanger Soke groen

Sleutelhanger Soke

Onbedrukt € 0.57 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 1.09 per stuk (250 stuks)

Vanaf € 0.74

Cruffid Kurken Sleutelhanger Naturel

Cruffid Kurken Sleutelhanger Natuurlijk

Onbedrukt € 1.06 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 1.49 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 0.82

Drijvende sleutelhanger kurk Boat zwart

Drijvende sleutelhanger kurk Boat

Onbedrukt € 1.20 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 2.80 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 1.41

Prijs per stuk
€ 0€ 1.5
Kleur
(4)
(2)
(1)
(1)
(2)
(3)
(1)
(3)
Materiaal
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
Merk
(1)

Drijvende sleutelhangers zijn personaliseerbaar en functioneel

Bij Sleutelhangers.nl begrijpen we dat het belangrijk is om relatiegeschenken aan te bieden die zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk zijn. Onze drijvende sleutelhangers bieden de ideale combinatie van functionaliteit en personalisatie.

Onze collectie van drijvende sleutelhangers omvat verschillende vormen, kleuren en stijlen. Of u nu op zoek bent naar een klassieke ronde sleutelhanger, een speels dierenfiguur of een op maat gemaakt ontwerp, bij Sleutelhangers.nl hebben we de perfecte optie voor u.

Drijvende sleutelhangers bedrukken

Maak van uw drijvende sleutelhangers unieke en opvallende relatiegeschenken door ze te personaliseren met uw eigen logo, bedrijfsnaam of boodschap. Met onze hoogwaardige bedrukkingstechnieken zorgen we ervoor dat uw ontwerp perfect wordt weergegeven op de sleutelhanger.

Naast het drijven in water, dienen onze drijvende sleutelhangers ook als praktische accessoires; ze zorgen ervoor dat uw sleutels netjes bij elkaar blijven. Bovendien zijn ze gemakkelijk te herkennen dankzij hun opvallende ontwerpen.

Drijvende sleutelhangers als promotiemateriaal

Bij Sleutelhangers.nl kunt u een drijvende sleutelhanger bedrukken met naam of logo. Door uw drijvende sleutelhangers te personaliseren, maakt u ze nog unieker en persoonlijker. Laat uw bedrijfsnaam, slogan of een speciale boodschap op de sleutelhanger drukken en creëer een relatiegeschenk dat echt opvalt.

Of u nu op zoek bent naar bedrukte sleutelhangers met een naam op elke sleutelhanger of een uniforme bedrukking voor uw hele team, wij zorgen voor een hoogwaardige en duurzame bedrukking die lang meegaat. Personaliseer uw drijvende sleutelhangers vandaag nog en maak een blijvende indruk!

Ontdek de veelzijdigheid van drijvende sleutelhangers

Bij Sleutelhangers.nl bieden we meer dan alleen drijvende sleutelhangers. We zijn gespecialiseerd in het aanbieden van allerlei relatiegeschenken die u kunt personaliseren. Naast drijvende sleutelhangers bent u bij ons ook aan het juiste adres voor:

  • Zonnebrillen bedrukken: bescherm uw ogen met stijlvolle zonnebrillen met uw eigen logo of ontwerp, perfect als relatiegeschenk tijdens zomerse evenementen of outdooractiviteiten.
  • Bedrukte keycords: maak uw merk zichtbaar met gepersonaliseerde keycords. Keycords zijn ideaal voor evenementen, beurzen en conferenties.
  • USB-sticks: bewaar uw belangrijke bestanden op gepersonaliseerde USB-sticks. Een handig en praktisch relatiegeschenk voor zakelijke contacten.

Drijvende sleutelhangers bedrukken bij Sleutelhangers.nl

Bij Sleutelhangers.nl vindt u een ruim assortiment aan drijvende sleutelhangers die perfect zijn als relatiegeschenken. Personaliseer ze met uw eigen ontwerp en maak indruk op uw klanten, medewerkers of zakelijke partners.

Met onze hoogwaardige producten en variatie in ontwerpen zorgen we ervoor dat u het ideale relatiegeschenk vindt. Wij zorgen tevens voor snelle leveringen. Laat vandaag nog stijlvolle drijvende sleutelhangers bedrukken via Sleutelhangers.nl en maak een blijvende indruk met een functioneel en gepersonaliseerd relatiegeschenk.