Home  »  Sponsoring

Sleutelhangers Sponsoring

Appelpop
Elk jaar vind er in Tiel een groot gratis festival plaats in het tweede weekend van september, namelijk: Appelpop. Tijdens Appelpop kun je genieten van muziek van de grootste artiesten, maar ook van muziek van nieuwe artiesten. Met drie verschillende podiums is er altijd wel een optreden voor jou bij.

Vrijdag 11 en zaterdag 12 september is het weer zo ver en vindt de 24e editie van Appelpop plaats. Met optredens van o.a. Anouk en Racoon belooft het weer een groot feest te worden. Lavista is dit jaar een van de hoofdsponsoren van dit mooie Tielse evenement. Lavista zal de eervolle taak op zich nemen om de VIP-Backstagetent te sponsoren.

Wij hopen u dit jaar te mogen verwelkomen op Appelpop aan de Waalkade in Tiel.
Emma Kinderziekenhuis
Partner nationale ouderen fonds

Het Nationaal Ouderenfonds is het enige goede doel in Nederland dat zich actief inzet voor het welzijn van kwetsbare ouderen in Nederland. Het belangrijkste doel is de bestrijding van eenzaamheid en het verbeteren van de kwaliteit van leven. Het Ouderenfonds richt zich ook op het bestrijden van armoede, het bevorderen van veiligheid, een goede ouderenzorg en een gezonde oude dag.

Het ouderenfonds helpt deze ouderen en biedt ze structurele diensten en activiteiten. Het belangrijkste doel is het bevorderen van zelfredzaamheid en stimuleren van sociale contacten. Dit doet het Ouderenfonds door concrete eigen diensten als de BoodschappenPlusBus en de OuderenOmbudsman aan te bieden. Daarnaast organiseert het Ouderenfonds jaarlijkse activiteiten en acties als de Zomeruitjes en Kerstdiners.