Multifunctionele sleutelhangers

Bent u op zoek naar een cadeau om weg te geven als relatiegeschenk of als leuk presentje voor uw medewerkers? Denk dan eens aan een multifunctionele sleutelhanger. Iets waar uw personeel of relatie daadwerkelijk iets aan heeft. Vrijwel iedereen heeft namelijk een sleutelbos in zijn bezit, hoe leuk is het om daar een handige en praktische multifunctionele sleutelhanger aan te hangen? Lees snel verder als u meer wilt weten over welke soort verschillende multifunctionele sleutelhangers er zijn.

Wat voor type multifunctionele sleutelhangers zijn er?

Wat is een multifunctionele sleutelhanger eigenlijk? Dat is een sleutelhanger die voor meerdere doeleinden te gebruiken is. Er zijn verschillende soorten multifunctionele sleutelhangers. Zo zijn er soorten die echt handig zullen zijn in het dagelijks gebruik, en daarnaast zijn er multifunctionele varianten die incidenteel gebruikt zullen worden.

Multifunctionele sleutelhanger voor dagelijks gebruik

Zo bestaat er bijvoorbeeld een flesopener sleutelhanger, handig als u wel van een biertje houdt, maar wellicht niet voor iedereen voor dagelijks gebruik. Of heeft u wel eens gedacht aan een sleutelhanger met bijvoorbeeld een klein etuitje eraan? Daar kunt u gemakkelijk wat kleingeld in bewaren of andere kleine spulletjes zoals sleutels of uw pasjes. Deze variant kan wel dagelijks gebruikt worden. Of wat denkt u van leuke sleutelhangers met een rietje van rvs? Zo heeft u altijd een duurzaam rietje op zak om daar uw drinken onderweg mee te drinken. Deze kan hergebruikt worden en is goed voor het milieu. De mogelijkheden zijn omvangrijk en er zijn veel meer dingen mogelijk dan slechts de bekende multifunctionele sleutelhangers.

Inspiratie voor sleutelhangers met functie

Een sleutelhanger kan zeker een functie hebben, dat bewijzen we in deze blog. Sterker nog, deze kan een functie hebben voor dagelijks gebruik. Denk bijvoorbeeld aan een sleutelhanger die voorzien is van een lampje. Of een sleutelhanger met daarin een laser, oftewel led lichtje. Super leuk om mee met uw kat of ander huisdier te spelen. Of wat vindt u van een sleutelhanger met een winkelwagenmunt bijvoorbeeld, handig voor de dagelijkse of wekelijkse boodschappen! Deze praktische sleutelhangers bestaan in verschillende kleuren, van wit tot rood tot blauw, roze, zwart en meer! Ook komen ze voor in verschillende vormen en materialen, zoals plastic, kunststof, bamboe of metaal. Wat u ook zoekt, voor ieder is wat wils als u een multifunctionele sleutelhanger met winkelmuntje wil aanschaffen voor uw relaties.

Handige sleutelhangers met dubbele functie

Naast de oude vertrouwde en bekende sleutelhangers zoals met een lampje, kunt u ook denken aan een sleutelhanger met een usb stick. Dit is een soort die wellicht niet voor iedereen voor dagelijks gebruik zal dienen, maar het is zeker een handige optie om te hebben in dit digitale tijdperk. Ideaal om mee te geven aan relaties op een marketing of tech beurs. Een ander soort multifunctionele sleutelhanger welke wellicht niet voor dagelijks gebruik nuttig zal zijn voor iedereen, maar welke zeker een mooie aanvulling is op dit rijtje, is de sleutelhanger met rolmaat. Een rolbandmaat kan op de meest gekke momenten van pas komen. Daarnaast is het een leuk en origineel geschenk om mee te geven aan uw relatie.

Veilig op pad met deze soort multifunctionele sleutelhanger

Zoekt u een leuke en praktische sleutelhanger voor kinderen of voor mensen die ‘s avonds veel op de fiets zitten? Denk dan eens aan een reflecterende sleutelhanger. Met deze sleutelhanger valt iemand extra op als deze in de avond op de fiets zit. Naast de vertrouwde fietslichtjes valt uw relatie nog meer op met een opvallende fluorescerende reflectie sleutelhanger. U kunt deze opvallende en unieke multifunctionele sleutelhangers laten bedrukken met uw logo of boodschap, hoe origineel is dat? Leuk cadeau voor uw leerlingen of studenten, maar in feite voor iedereen met een fiets!

Voor elke doelgroep wat wils!

Voor welke doelgroep u ook iets zoekt, voor elke doelgroep is er wel een multifunctionele sleutelhanger te bedenken. Bovenstaande multifunctionele sleutelhangers kunt u overigens allemaal terugvinden in onze webshop. Kijk gerust rond naar welke soort u het leukst en meest geschikt vindt!

Bij ons vindt u de goedkoopste multifunctionele sleutelhangers!

Wij profileren ons als dé groothandel voor de goedkoopste multifunctionele sleutelhangers in Nederland. Wij hebben meer dan 18 jaar ervaring met het leveren van sleutelhangers. De lage prijzen van onze sleutelhangers gaan bij ons echter nooit ten koste van de kwaliteit. Wij hebben namelijk een perfecte balans ontwikkeld van kwalitatief goede sleutelhangers en de beste prijzen. Daarnaast werken wij met staffelkortingen. Dit houdt in dat de prijs per stuk zal dalen naarmate u meer sleutelhangers bestelt. Per artikel wordt dit aangegeven in onze webshop. Tot slot werken wij ook met gratis verzendkosten vanaf 150,- euro exclusief btw. Kortom: voor unieke, originele en voordelige multifunctionele sleutelhangers bent u bij ons aan het juiste adres. Zoekt u toch iets anders? U kunt ook voor andere relatiegeschenken bij ons terecht. Denk aan bedrukte keycords en andere originele relatiegeschenken.

Ontvang een gratis proefdruk

Heeft u een geschikte multifunctionele sleutelhanger gevonden? Wij kunnen het goed begrijpen dat u een proefdruk wilt zien van uw bestelling. Deze sturen wij u digitaal via de mail nadat de bestelling is geplaatst. Na akkoord van de digitale proefdruk starten wij het drukproces. Naast de digitale proefdruk van de multifunctionele sleutelhanger kunt u ook een onbedrukt monster ontvangen. Op deze manier kunt u een bepaalde sleutelhanger beoordelen voordat u er meerdere laat bedrukken en bestelt. Wij brengen de prijs van het monster en de verzendkosten in rekening, maar bij een uiteindelijke bestelling verrekenen wij dit bedrag weer. Waar het ons om gaat, is dat u van tevoren een duidelijk beeld heeft van wat u zult ontvangen.

Waarom hebben klanten voor ons gekozen?

Wij zijn ontzettend trots dat wij al meer dan 18 jaar sleutelhangers leveren aan tal van verschillende organisaties en bedrijven. De reden dat wij dit al zo lang kunnen doen, is niet alleen doordat wij een breed assortiment hebben, lage prijzen rekenen en een snelle levertijd bieden. Uiteraard vinden onze klanten dit belangrijk, maar wat onze klanten voornamelijk waarderen, is dat wij onze afspraken altijd nakomen en duidelijk zijn in de communicatie. Wij zijn een partij waar u op kunt bouwen. Naast multifunctionele sleutelhangers kunt u bij ons ook skipashouders bedrukken, linialen bedrukken, strandballen bedrukken, frisbees bedrukken en zonnebrillen bedrukken.

Wat zijn de meest gestelde vragen?

Kan een offerteaanvraag mij een korting opleveren? Hoe moet ik mijn opdruk aanleveren? Kan ik een geplaatste order nog wijzigen? Om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen en al uw vragen te beantwoorden, hebben wij een pagina met veelgestelde vragen opgesteld. De meeste antwoorden kunt u hier vinden, maar dit is puur ter aanvulling. Wij komen namelijk het liefst persoonlijk met u in contact, zodat we u gericht informatie van informatie kunnen voorzien.

Neem gerust contact met ons op

Persoonlijk contact staat hoog bij ons in het vaandel en wij komen daarom graag met u in contact. Misschien wilt u wel advies over welke multifunctionele sleutelhangers het best bij u passen of bent u op zoek naar een partij voor de lange termijn en wilt u eerst meer van ons weten. Geen vraag is ons te gek; we horen daarom graag van u.

De leukste sleutelhangers van dit moment

Bent u op zoek naar leuke sleutelhangers? Om weg te geven aan bijvoorbeeld uw medewerkers, klanten of relaties? Sleutelhangers zijn één van de meest populaire relatiegeschenken. Iedereen heeft immers sleutels bij zich. Wanneer u uw logo op de sleutelhanger laat bedrukken dan zien bijvoorbeeld uw klanten, potentiële klanten of andere relaties steeds weer uw merknaam hierop terug. Maar wat zijn nu leuke sleutelhangers? Wij van Sleutelhangers.nl weten dit precies. Wij zijn namelijk specialist op het gebied van bedrukte en onbedrukte sleutelhangers. We houden de trends en ontwikkelingen goed in de gaten. Zo kan u de leuke sleutelhangers kopen. Lees daarom snel verder om meer te leren over de leukste sleutelhangers of neem gerust contact met ons op en we adviseren u graag.

Leuke sleutelhangers met tekst

Leuke sleutelhangers met tekst doet het altijd goed. Vrijwel al onze sleutelhangers kunt u laten bedrukken met een leuke tekst, naam of bedrijfsnaam. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een doorzichtige sleutelhanger van plexiglas welke bedrukt is met tekst? Of een metalen sleutelhanger waarbij de tekst in het metaal is gegraveerd? De mogelijkheden voor een sleutelhanger met naam of tekst zijn bij ons eindeloos. We raden u daarom aan om in onze webshop te kijken bij de verschillende sleutelhangers. Uiteraard kunt u ook gerust contact met ons opnemen. Dit kan voor het verkrijgen van meer informatie zijn of om advies te krijgen voor wat een leuke sleutelhanger is met tekst.

Leuke sleutelhangers voor dames

Bent u specifiek op zoek naar leuke sleutelhangers voor dames? Ook dan bent u volledig bij ons aan het juiste adres. Wij bieden namelijk allerlei soorten sleutelhangers, alles is unisex en daarom hebben wij voor zowel dames als heren van alles. Uiteraard is het wel belangrijk om na te gaan wat nu precies leuk is voor haar of hem. Denk aan bijvoorbeeld aan sleutelhangers van leer, een bedrukte sleutelhanger van hout of een sleutelhanger portemonneetje waar je naast je sleutels ook je kleingeld in kunt bewaren. Uiteraard kan dit als sleutelhanger voor mannen ook hartstikke leuk zijn. Alles is mogelijk en laat u daarom inspireren door onze webshop!

Leuke sleutelhangers heren

Waar vroeger bepaalde sleutelhangers meer wat voor mannen zouden zijn, is dit nu niet altijd meer het geval. Natuurlijk is het leuk om voor bijvoorbeeld alle mannelijke medewerkers een sleutelhanger cadeau te doen in de vorm van een bierflesje, maar ook veel vrouwen houden van bier. En een stoere sleutelhanger van hout of metaal past bij zowel mannen als vrouwen. Kijk daarom eens rond in onze webshop en bepaal zelf wat u meer bij mannen en bij vrouwen vindt passen. Bij een leuke sleutelhanger gaat het om de toepasselijkheid voor uw bedrijf en de doelgroep. De leukste sleutelhangers zijn verrassend toepasselijk, grappig of mooi.

Leuke sleutelhanger plexiglas

Sleutelhangers van plexiglas blijven één van de populairste sleutelhangers die er zijn. Dit komt doordat u er alle kanten mee op kunt. Ze zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in allerlei verschillende vormen. U kunt hierbij denken aan een ronde vorm, de vorm van een huis, de vorm van een auto of de vorm van een shirt. U kunt deze ook full color bedrukken, maar wat veel mensen doen is een blanco sleutelhanger van plexiglas bestellen. In de blanco sleutelhanger van plexiglas kunt u namelijk een eigen geprinte foto of iets anders plaatsen. Over toepasselijkheid gesproken; hiermee krijgt de sleutelhanger een persoonlijke touch en is daarom een zeer creatief relatiegeschenk. We kunnen uiteraard begrijpen dat u hier misschien niet de tijd voor heeft en daarom zijn sleutelhangers van plexiglas ook op allerlei manieren te bedrukken.

Leuke sleutelhangers van duurzame materialen

Duurzaamheid is een steeds belangrijker thema in de maatschappij. Daarom dat het ontzettend populair is om sleutelhangers van duurzame materialen als geschenk weg te geven. Wanneer we het hebben over duurzame materialen dan kunt u denken aan bijvoorbeeld imitatieleer, hout, kurk of zelfs bamboe. Bamboe is trouwens zeer modern en op deze manier laat u zien dat u meegaat met de tijd. Alle sleutelhangers van duurzaam materiaal kunt u personaliseren met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, bedrijfsnaam of een persoonlijke boodschap.

Waar koopt u leuke sleutelhangers?

Wilt u leuke sleutelhangers kopen? Dan zijn wij ervan overtuigd dat u bij ons volledig aan het juiste adres bent. Dit komt niet alleen doordat wij een ontzettend grote hoeveelheid verschillende soorten sleutelhangers aanbieden. Uiteraard is dit belangrijk, maar wat wij doen is volledig meedenken met onze klanten om op deze manier maatwerk te leveren. Door de jaren heen zijn wij namelijk alle situaties wel eens tegengekomen. We kunnen u daarom op de best mogelijke manier adviseren. Met persoonlijke aandacht hopen we dat u in de toekomst ook vaker bij ons gaat bestellen. Neem daarom met al uw vragen gerust contact op en we helpen u graag!

Leuke sleutelhangers tegen de allerscherpste tarieven!

Bij ons weet u zeker dat u tegen de allerscherpste tarieven leuke sleutelhangers bestelt. Wij profileren ons namelijk als de goedkoopste groothandel in sleutelhangers van Nederland. De reden dat wij scherpe prijzen hebben, is omdat wij door de jaren heen de beste leveranciers zijn tegengekomen waar wij de sleutelhangers inkopen. Met deze partijen hebben wij duidelijke afspraken gemaakt over schaalvoordeel. Daardoor kunnen we richting u als klant altijd lage prijzen bieden. Dit gaat trouwens nooit ten koste van de kwaliteit. Wij hebben namelijk de perfecte match gevonden tussen goedkope sleutelhangers en de beste kwaliteit. Daarnaast werken wij met staffelkortingen. Per sleutelhanger in onze webshop, staat weergegeven wat de stukprijs is bij een bepaald aantal afnames. Hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs per stuk is. Bovendien betaalt u geen verzendkosten bij een bestelling vanaf 150,- euro exclusief BTW.

Meest gestelde vragen over leukste sleutelhangers

Kan een offerteaanvraag mij korting opleveren? Hoe moet ik mijn logo of tekst aanleveren? Krijg ik een proefdruk te zien? Het is mogelijk dat u zich dit soort zaken afvraagt. Om deze reden hebben wij onze veelgestelde vragen pagina aangemaakt. De meeste antwoorden kunt u hier wel vinden. Dit is uiteraard puur ter aanvulling. Wanneer u liever met een specialist van ons wilt spreken dan kunt u altijd contact opnemen. We horen graag van u!

Persoonlijke cadeau-ideeën: Sleutelhanger met naam of foto

Bent u op zoek naar persoonlijke cadeau-ideeën? Wij vertellen meer over persoonlijke cadeau-ideeën: een sleutelhanger met naam of foto. Op zoek naar een manier om uw relaties op een originele en unieke manier te verrassen? Dan bent u bij het juiste artikel beland! Met inmiddels 18 jaar ervaring weten wij namelijk precies waar een persoonlijk cadeau-idee aan moet voldoen. Wij leveren deze bovendien voor de laagste prijs! Onze kennis van de afgelopen jaren hebben we voor u verwerkt in onderstaand artikel ter inspiratie. Lees daarom snel verder om meer te leren over persoonlijke cadeau-ideeën of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Sleutelhanger met foto dubbelzijdig laten bedrukken

Heeft u er wel eens aan gedacht om een sleutelhanger te laten bedrukken aan zowel de voor- als achterkant? Het leuke aan dit idee is dat u bijvoorbeeld uw logo aan de ene kant kunt laten bedrukken en een foto of plaatje aan de achterkant. Op deze manier werkt u niet alleen aan uw naamsbekendheid, maar kunt u de sleutelhanger tegelijkertijd een persoonlijke touch geven. In onze webshop bieden wij verschillende soorten sleutelhangers aan die u dubbelzijdig kunt laten bedrukken. Wilt u graag een sleutelhanger bedrukken met bijvoorbeeld alleen uw bedrijfsnaam? Lees hierover dan meer in de volgende alinea’s en laat u inspireren!

Sleutelhanger met naam metaal

Naast het laten bedrukken van een sleutelhanger met foto kunt u er ook voor kiezen om sleutelhangers met alleen een naam te ontwerpen en bedrukken. In onze webshop kunt u bijvoorbeeld metalen plaatjes vinden die u kunt laten bedrukken. U kunt op deze sleutelhangers bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, bedrijfslogo of een andere tekst laten bedrukken. Waar het om gaat, is dat u het zo persoonlijk kunt maken als u zelf wilt. Als finishing touch leveren wij een aantal van onze metalen sleutelhangers ook in een bijpassende geschenkdoos. Wilt u toch liever een sleutelhanger laten bedrukken van een ander materiaal? Lees dan snel verder om meer te leren over onze sleutelhangers van bijvoorbeeld leer.

Sleutelhanger met naam leer

Wanneer u kiest voor een sleutelhanger van leer dan geeft u iets bijzonders weg aan uw relaties. Sleutelhangers van leer worden namelijk met de hand gemaakt. De combinatie met bijvoorbeeld een metalen ring geeft het daarnaast een luxe en unieke uitstraling. Vrijwel al onze sleutelhangers van leer kunt u laten bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, uw bedrijfslogo of een andere tekst. Let er wel op dat de levertijd wat langer is, omdat de sleutelhangers met de hand worden gemaakt. Wilt u een persoonlijk relatiegeschenk ontwikkelen met oog voor milieu? Lees hieronder dan meer over onze duurzame sleutelhangers.

Sleutelhangers van duurzame materialen laten bedrukken

Omdat duurzaamheid een steeds belangrijker thema wordt binnen de maatschappij heeft u bij ons ook ruim de keuze uit verschillende duurzame sleutelhangers. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een houten sleutelhanger, kurk, bamboe en zelfs gerecycled leer. Vrijwel alle sleutelhangers kunt u laten personaliseren met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. Naast dat u een persoonlijk geschenk geeft, laat u aan uw relaties ook zien dat u duurzaamheid belangrijk vindt. Twee vliegen in één klap! Nu u weet op welke manieren u een sleutelhanger persoonlijk kunt maken, geven we graag ook informatie over Sleutelhangers.nl. Wij profileren ons als de goedkoopste groothandel in Nederland. Lees daarover meer in de volgende alinea.

Sleutelhanger met foto of naam goedkoop bestellen

Naast dat wij een ruime selectie aanbieden van sleutelhangers, bieden wij ze ook tegen scherpe prijzen aan. Dit kunnen wij doen doordat wij groot inkopen en daarmee schaalvoordeel kunnen bieden. Wanneer u een grote hoeveelheid sleutelhangers bij ons inkoopt, zakt de prijs per stuk ook nog eens! Per artikel in onze webshop kunt u zien wat de prijs per stuk is bij het afnemen van een bepaald aantal. Staat uw gewenste aantal er niet bij? Neem dan altijd vrijblijvend contact met ons op en we kijken wat we voor u kunnen doen!

Zoekt u iets anders origineels wat u kunt personaliseren als cadeau voor uw personeel of uw relaties? U kunt bij ons ook een frisbee bedrukken met foto, zonnebrillen bedrukken, linialen bedrukken of een strandbal bedrukken met logo.

Waarom onze klanten bij ons bestellen

Klanten bestellen niet alleen bij ons omdat wij een groot aanbod hebben en scherpe prijzen aanbieden. Onze klanten bestellen namelijk ook bij ons omdat persoonlijk contact bij ons hoog in het vaandel staat. Wij denken altijd met u mee en zorgen ervoor dat de bestelprocedure zo vlekkeloos mogelijk verloopt. Doordat wij duidelijk zijn in de communicatie en altijd onze afspraken nakomen, weet u precies waar u aan toe bent wanneer u bij ons bestelt. Op deze manier willen wij ervoor zorgen dat wij uw vaste partner worden op het gebied van sleutelhanger relatiegeschenken. U kunt voor welke vraag dan ook gerust contact met ons opnemen. Of het nu gaat om een grote of kleine bestelling. Wij staan voor u klaar en helpen u graag!

De meest gestelde vragen

Welke aantallen moet ik minimaal afnemen? Hoe snel is de bezorging? Kan ik na mijn bestelling nog aanpassingen doen? Kan ik ook non-bedrukte sleutelhangers bestellen? Het is goed mogelijk dat u zich dit soort zaken afvraagt. Om deze reden hebben wij onze veelgestelde vragen pagina aangemaakt. In de meeste gevallen staat het antwoord op uw vraag hier wel tussen. Door alle andere vragen bij langs te gaan, krijgt u daarnaast ook een beter beeld van onze manier van werken. Onthoud dat deze pagina alleen ter aanvulling is. Wij gaan namelijk liever persoonlijk met u in gesprek om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Geen vraag is ons te gek en we horen graag van u.

Neem persoonlijk contact op

Zoals een aantal keer vermeld in dit artikel staat persoonlijk contact hoog bij ons in het vaandel. Op deze manier kunnen wij u namelijk zo goed mogelijk van dienst zijn en ervoor zorgen dat u een origineel en uniek relatiegeschenk bij ons bestelt. Daarnaast denken we graag met u mee als u niet zo goed weet wat voor type sleutelhanger het best past bij uw bedrijf. Door onze jarenlange ervaring hebben wij namelijk een hoop klanten geholpen met het ontwikkelen van de allerleukste sleutelhangers. Het enige wat u nu nog hoeft te doen, is vrijblijvend contact met ons op te nemen. Samen met een specialist start u uw zoektocht naar de ideale sleutelhanger!

De 5 leukste sleutelhangers relatiegeschenken

Bent u op zoek naar goedkope en leuke sleutelhangers? Voor het geven van een relatiegeschenk of om meer naamsbekendheid te genereren? Als u al heeft gezocht op sleutelhanger bedrukken goedkoopdan merkt u dat er een hoop verschillende bedrijven zijn die dit aanbieden. Maar voor welke moet u nu kiezen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn namelijk niet alleen de goedkoopste groothandel, maar ook een persoonlijke relatie met onze klanten staat bij ons centraal. Ook gaan wij voor de snelste levering. Daarnaast is geen vraag voor ons te gek en zetten we graag een stapje extra. Lees hieronder meer over de 5 leukste sleutelhangers relatiegeschenken voor uw bedrijf of neem contact op voor meer informatie.

1. Handige en praktische sleutelhangers

Plexiglas sleutelhanger

Waarom een standaard sleutelhanger geven als deze ook nog eens praktisch nut kan hebben? Wij bieden een breed scala aan sleutelhangers en hebben voor elke situatie wel een oplossing. Wat te denken van het geven van een sleutelhanger met zaklampje als u bijvoorbeeld een beveiligingsbedrijf hebt. Of een sleutelhanger in de vorm van een bieropener voor horecabedrijven? Een sleutelhanger plexiglas waar je een logo of foto in kunt plaatsen. We hebben zelfs een handige hygiëne sleutelhanger voor mensen die liever niet een knop indrukken om de deur te openen. Al met al bieden wij voor elk bedrijf een unieke oplossing. Inspiratie nodig voor uw bedrijf? Neem contact op en we denken graag met u mee!

2. Kunststoffen sleutelhanger bedrukken

Wilt u een kunststoffen sleutelhanger bedrukken? Wij hebben sleutelhangers in alle soorten en maten. Dus ook kunststoffen sleutelhangers! Afhankelijk van uw type bedrijf kan een kunststoffen sleutelhanger een hele leuke optie zijn. Voor het mooiste effect combineert u dit materiaal met een ander materiaal, en laten wij nou net deze optie hebben. Wij bieden namelijk een kunststoffen sleutelhanger aan met een glanzend metalen plaatje. In dit plaatje kunt u uw reclame laten graveren en deze sleutelhanger weggeven aan uw klanten als relatiegeschenk. Naast deze sleutelhangers bieden we ook rubberen sleutelhangers aan. Lees hieronder welke extra mogelijkheden deze bieden.

3. Rubberen sleutelhanger met logo

Wel eens gedacht aan een rubberen sleutelhanger? Ook dit bieden wij aan. Een rubberen sleutelhanger is gemaakt van dit veelzijdige materiaal. Doordat rubber een zacht en geluidsabsorberend materiaal is, geeft het geen ratelend geluid als u er een sleutel aan heeft hangen. Als u bijvoorbeeld fietsen verkoopt, is dit een handige optie, want klanten worden niet gestoord tijdens het fietsen door bijvoorbeeld een metalen sleutelhanger. Onze rubberen sleutelhangers zijn van echt rubber en ze worden met de hand gemaakt. We beschikken over diverse kleuren en u kunt er een leuke boodschap of uw logo in laten zetten. Ondanks dat het met de hand gemaakt wordt, gaan wij voor de snelste levering!

Sleutelhangers van kurk

4. Sleutelhangers van kurk

Sleutelhangers van kurk, waarom niet? Naast dat kurk natuurlijk drijft, is het ook nog eens een duurzaam materiaal. Het is biologisch afbreekbaar en heeft weinig impact op het milieu. Onze sleutelhangers van kurk kunt u uiteraard ook laten bedrukken en zijn voor allerlei soorten branches een leuke optie. Daarnaast is kurk een materiaal wat u nog niet zo vaak ziet. U kunt uw bedrijf er dus mee onderscheiden. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar duurzame materialen lees dan voor nog meer informatie de volgende alinea.

5. Ga voor duurzame sleutelhangers

Houten sleutelhanger

Naast kurk, bieden wij ook duurzame houten sleutelhangers aan. Zelfs materialen als bamboe of gerecycled leer hebben wij in ons assortiment. Duurzaamheid is in de maatschappij een steeds belangrijker thema aan het worden en wij bieden hierin verschillende opties. Naast dat u zich onderscheidt met een ander soort materiaal, is het ook nog eens een verantwoorde keuze! Als u niet goed weet wat voor type sleutelhanger het best bij u past, neem dan gerust contact met ons op. Door de jaren heen hebben wij met een zeer groot aantal bedrijven gewerkt en voor elke situatie hebben wij wel een oplossing gevonden. Een gesprek met één van onze medewerkers is daarom gegarandeerd een bron van inspiratie wanneer u er zelf even niet uitkomt.

Goedkoopste groothandel in sleutelhangers

Wij profileren ons als de goedkoopste groothandel in sleutelhangers. Naast het bieden van de beste prijs staan wij ook bekend om de snelheid van leveren. Wij zitten in Tiel en leveren zowel in Nederland als in België. U kunt kiezen voor zowel bedrukte als onbedrukte sleutelhangers en het is gemakkelijk om bij ons online te bestellen. Wij bestaan uit een team van de beste professionals en zijn al 18 jaar actief. Het gaat ons niet alleen om het bieden van de beste prijs, maar ook om het opbouwen van een duurzame relatie met onze klanten en het bedenken van creatieve en originele oplossingen. Wij houden van een uitdaging, dus niets is ons te gek!

Meest gestelde vragen

Welke aantallen moet ik afnemen en hoe snel is de bezorging? Het is logisch dat u zich dit soort zaken afvraagt. Wat betreft de aantallen is er van alles mogelijk. Per artikel staat aangegeven welke aantallen u af kunt nemen en welke prijs daarbij hoort. Wilt u kleinere of andere aantallen dan aangegeven staan afnemen, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. Er is altijd wel iets mogelijk! De snelheid van de bezorging is afhankelijk van of u de sleutelhangers onbedrukt of bedrukt wilt hebben. En heeft u een spoedbestelling nodig? Ook dit is geen probleem. Neem voor al uw vragen gerust contact op met onze verkoopafdeling en leg ons uw situatie en wensen uit.

Neem persoonlijk contact op

Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Wij willen namelijk relaties opbouwen voor de lange termijn. Wilt u bijvoorbeeld een offerte op maat of persoonlijk advies? Dit kan allemaal en wij doen hiervoor graag een stapje extra. Heeft u een vraag over een toekomstige bestelling en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Het enige wat u nog hoeft te doen, is contact met ons op te nemen en wij zoeken samen naar de beste oplossing. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0344-745127 of stuur een e-mail naar verkoop@sleutelhangers.nl. Geen vraag over sleutelhangers is ons te gek en wij staan graag voor u klaar!

Sleutelhangers geschikt voor iedere doelgroep!

Wie heeft ze niet in huis, sleutelhangers krijgt u tegenwoordig overal, Op uw werk, beurzen, tijdens een festival, scholen enzovoorts.

Reden genoeg om ook voor uw organisatie sleutelhangers te bedrukken en deze uit te delen aan uw doelgroep.

Door sleutelhangers bedrukken kunt u de naamsbekendheid van uw organisatie vergroten, waardoor ook het aantal potentiële klanten van uw organisatie groeit.

Op sleutelhangers.nl vindt u een breed scala aan sleutelhangers, ieder met een eigen, uniek element.

Denk bijvoorbeeld aan de sleutelhanger met een klavertje vier, de sleutelhanger met een auto, of een sleutelhanger in de vorm van een huisje. Natuurlijk worden er ook neutrale sleutelhangers aangeboden, die u zelf van enige bedrukking kunt voorzien!

Dierendag

Zondag 4 oktober is het weer dierendag! Dieren horen uiteraard het hele jaar door volop aandacht te krijgen, maar op Werelddierendag kunnen we dieren extra in het zonnetje zetten en vertroetelen.

Ook bij Sleutelhangers.nl zijn er diverse sleutelhangers te verkrijgen met het thema dier, bijvoorbeeld een sleutelhanger met een poepzakjes dispenser of een sleutelhanger met lampje in de vorm van een botje.

Ook pluche sleutelhangers zijn altijd een succes om weg te geven!

No Touch sleutelhanger

Wil jij ook niet met je vingers aan openbare deuren en drukknoppen zitten? Dan is de no touch key sleutelhanger die ideale uitvinding!

De “No Touch” sleutelhanger ook wel “hygiëne” sleutelhanger genoemd is in deze tijden van het Covid-19 virus een goedlopend product, goed bezig zijn tegen verspreiding van het virus en tegelijkertijd uw bedrijf of product promoten!

-‘handsfree’ een code invoeren op een pinapparaat

-op een deurbel drukken

-een deurklink openen

-deuren en drukknoppen openen

Digitaal drukken

Omdat de vraag naar sleutelhangers bedrukt in meerdere kleuren steeds vaker voorkomt zijn er ook nu steeds meer modellen geschikt voor digitale druk.

Digitaal drukken is vergelijkbaar met het inkjet-procédé. Het drukbeeld wordt gevormd door minuscule inktdruppeltjes die op het product worden gespoten en onder bestraling met UV-licht onmiddellijk drogen.

-Perfect voor logo’s in meerdere kleuren

-Unieke effecten in matte of glanzende afwerking of in reliëf

-Verkleurt niet, verbleekt niet

-Ideaal voor kleine hoeveelheden

-Alleen geschikt voor vlakke of licht gebogen oppervlakken

-Toepasbaar op plastic en houten materialen

-Alleen mogelijk voor CMYK