Lanyards bedrukken

Wilt u lanyards bedrukken van hoge kwaliteit in een kleine of grote oplage? Profiteer bij ons van hoge kwaliteit en enorme staffelkortingen. Gaat u in grote oplages lanyards bestellen, kunnen de kortingen oplopen tot wel 40%. Een lanyard is een andere naam voor een keycord en dekt de lading beter, het gebruik is namelijk heel divers. Met een lanyard bedrukken biedt u uw doelgroep een pashouder en sleutelhanger in één. Lanyards kopen is praktisch en het biedt uw merk jaren later nog naamsbekendheid. Kies uit verschillende modellen, kleuren en designs. Voor ieder bedrijf hebben wij zeker een passend design.Maes Lanyard Rood

Duble Lanyard Geel

Neck Lanyard Rood

Lanyard Sublimatie Keycord Pms Kleur Naar Keuze
Lanyardbadge Keycord Transparant
Kappin Lanyard (Kobalt) Blauw

Laura mini lanyard Oranje

Lanyard Sublimatie Rpet 2 Cm Keycord Pms Kleur Naar Keuze
Lanyard Sublimatie Buckle Keycord Pms Kleur Naar Keuze
Triangle Keycord Roze
Lanyard Sublimatie Safety Keycord Pms Kleur Naar Keuze
Lariat Lanyard Rood

Kunel Lanyard (Kobalt) Blauw

Anquetil Lanyard Licht Groen

Aru tweekleurige lanyard met klittebandsluiting Zwart
Keycord Budget 2 Cm Lanyard Geel

Lanyard Sublimatie Buckle Rpet 2 Cm Keycord Pms Kleur Naar Keuze
Keycord Tube Slider 0,5 Cm Lanyard Zwart

Prijs per stuk
€ 0.20€ 27.00
Kleur
(3)
(58)
(2)
(4)
(3)
(33)
(11)
(43)
(6)
(44)
(16)
(54)
(12)
(2)
(5)
(78)
(1)
(57)
Materiaal
(2)
(2)
(1)
(1)
(3)
(1)
(2)
(1)
(2)
(1)
(2)
(1)
(1)
(3)
(42)
(1)
(1)
(4)
(1)
(3)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(2)
(1)
(1)
(1)
(3)
Merk
(5)
(8)

Lanyards bestellen bij Sleutelhangers.nl

Het bestellen van lanyards is eenvoudig. U kunt direct ons gehele assortiment online bekijken. Wanneer u de juiste gevonden heeft, kunt u de lanyards kopen via onze webshop of een offerte opvragen. Wij zijn transparant in onze prijzen. Zo ziet u online direct wat de kosten en staffelkortingen zijn voor een lanyard bedrukken. Wilt u vooraf een onbedrukt proefmonster zien? Neem dan gerust contact met ons op. Indien u vervolgens uw bestelling plaatst, verrekenen wij de kosten van het proefmonster. Wanneer u uw lanyards besteld heeft, ontvangt u van ons altijd een digitale proefdruk voordat wij de volledige productie starten. Zo bent u 100% zeker van wat u krijgt. U kunt voor een goed resultaat vertrouwen op onze jarenlange ervaring.lanyard bedrukken

Lanyard met badgehouder

Neem als voorbeeld een lanyard met badgehouder. U kunt deze lanyards kopen voor uw personeel of voor een beurs of evenement waarbij de doelgroep de keycord met badgehouder na afloop kan gebruiken als keycord voor een sleutelbos. Dit is een leuk relatiegeschenk en het geeft uw bedrijf naamsbekendheid. Bovendien hoeft lanyards bestellen helemaal niet duur te zijn, terwijl het wel direct een professionele uitstraling geeft.

Groot voordeel bij grote oplage lanyards kopen

Wij bedrukken lanyards vanaf 25 stuks. Voor onze modellen varieert de minimale oplage van 50 tot 500 stuks. Dit heeft met de verpakking en de manier van bedrukken te maken. Wilt u een grote oplage lanyards bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Kleine oplage bedrukken

Wanneer u slechts één keycord bedrukken wilt, zal het lastig zijn om iets te vinden. Maar bij ons weten we wel dat particulieren of kleine bedrijven regelmatig een oplossing voor keycords bedrukken in kleine oplage zoeken. Daarom is er een aantal modellen leverbaar vanaf 25 stuks. Wilt u één lanyard bedrukken of een klein aantal van bijvoorbeeld 10 stuks? Verhoog dan de oplage een klein beetje en profiteer direct van relatief lage kosten en een zeer hoge kwaliteit bedrukking. Vraag online een offerte voor lanyards bedrukken aan of bestel ze direct.

Tips bij lanyards bedrukken

Met lanyards bedrukken krijgt u een promotiemiddel in handen dat zeer divers gebruikt kan worden. Uiteraard kunt u lanyards bestellen als sleutelhanger, maar ook in combinatie met een badgehouder en eventueel een jojo of trekkoord. Zelfs een lanyard kopen met een gepersonaliseerde medaille is mogelijk. Graag geven wij advies over lanyards bedrukken op basis van wat wij gemaakt hebben voor klanten die u voor zijn gegaan. U kunt bij ons ook zonnebrillen bedrukken, strandballen bedrukken, linialen bedrukken of frisbees bedrukken.

Een design maken voor lanyards bedrukken

Een lanyard bedrukken met naam of logo is de meest voorkomende bestelling bij ons. Het design van zo’n lanyard is een stuk creatiever dan een wit keycord met tekst. Door een leuk motief te maken, tekst te scheiden met een beeldmerk en door een mooie kleur te kiezen, kunt u lanyards kopen die gaan opvallen. Het resultaat mag best hip zijn en opvallen. Zoals het op alle sleutelhangers van toepassing is, kunnen we het volgende stellen: hoe unieker het design, des te gewilder de sleutelhanger wordt.

Het gebruik van een lanyard

Een lanyard is super praktisch en de lanyards met opdruk gaan jaren mee. Bij lanyards kopen is het goed om alvast na te denken over het gebruik. Wanneer u de lanyard met bedrukking heeft meegegeven aan uw doelgroep, kunnen ze namelijk nog jarenlang en zeer divers gebruikt worden. Ze worden uiteraard gebruikt voor sleutels, hiervoor zijn de lanyards met sluiting ideaal. Ook voor klein multifunctioneel gereedschap kunnen lanyards worden gebruikt, daarvoor is het handig om een lanyard te kopen met trekkoord. Hetzelfde geldt voor een lanyard met skipashouder. Door het trekkoord, ook wel lanyard jojo genoemd, kunt u de pas gemakkelijk tegen een scanner aanhouden. Ook worden lanyards om de nek gebruikt als badgehouder of om een scheidsrechtersfluitje binnen handbereik te hebben.lanyards bedrukken

Lanyards bestellen voor naamsbekendheid

Lanyards bieden een goedkope manier om naamsbekendheid te verwerven en de mogelijkheden zijn talrijk. Vaak willen klanten lanyards kopen voor een beurs of voor medewerkers, en komen ze er later pas achter dat de lanyards na jaren nog steeds als sleutelhanger gebruikt worden. Met lanyards bestellen bij Sleutelhangers.nl zal het aan de bedrukking niet liggen, deze wordt bij veel modellen middels sublimatie in het materiaal aangebracht. Lanyards bedrukken door middel van sublimatie zorgt ervoor dat het logo, de naam of een andere opdruk in de vezel wordt aangebracht. De bedrukking ligt er daarmee niet op, maar zit echt in de stof.