Facebook Pixel

Frisbees bedrukken

Wilt u graag een frisbee bedrukken om als origineel relatiegeschenk te geven of als een leuk cadeautje voor uw klanten? Vooral in de zomermaanden is het bedrukken van frisbees een hartstikke leuk idee en wij kunnen u hiermee helpen! Wij hebben namelijk meer dan 18 jaar ervaring met het leveren en bedrukken van producten. Daarnaast zijn wij de goedkoopste groothandel in Nederland en leveren wij bedrukte frisbees al binnen 10 werkdagen. Lees daarom snel verder om meer te leren over frisbees bedrukken, of neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. u kunt nu ook uw slippers bedrukken met logo bij sleutelhangers.nlFrisbee mini 100 mm donkerpaars

Frisbee mini 100 mm

Onbedrukt € 0.31 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 0.58 per stuk (250 stuks)

Vanaf € 0.26

Opvouwbare frisbee wit

Opvouwbare frisbee

Onbedrukt € 0.38 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 0.96 per stuk (250 stuks)

Vanaf € 0.53

Frisbee Bedrukken | Beste Prijs

Frisbee Bedrukken | Beste Prijs

Onbedrukt € 0.33 per stuk (500 stuks)

Bedrukt € 1.49 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 0.58

Horizon Frisbee Geel

Horizon Frisbee

Onbedrukt € 0.68 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 1.10 per stuk (250 stuks)

Vanaf € 0.71

Frisbee vouwbaar groen

Frisbee vouwbaar

Onbedrukt € 0.87 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 1.51 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 0.75

Opvouwbare nylon frisbee Atrapa wit

Opvouwbare nylon frisbee Atrapa

Onbedrukt € 0.35 per stuk (500 stuks)

Bedrukt € 2.20 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 0.84

Gekleurde frisbee | Ø 21 cm | Snel

Gekleurde frisbee | Ø 21 cm | Snel

Onbedrukt € 1.25 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 2.20 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 0.87

Gekleurde frisbee | Ø 21 cm | Goedkoop

Gekleurde frisbee | Ø 21 cm | Goedkoop

Onbedrukt € 1.25 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 2.20 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 0.87

Frisbee 23 cm Sydney geel

Frisbee 23 cm Sydney

Onbedrukt € 0.80 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 2.21 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 0.87

Crest gerecyclede frisbee Geel

Crest gerecyclede frisbee

Onbedrukt € 1.23 per stuk (125 stuks)

Bedrukt € 1.77 per stuk (250 stuks)

Vanaf € 0.88

Smooth Fly Frisbee Geel

Smooth Fly Frisbee

Onbedrukt € 1.06 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 1.70 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 0.99

Frisbee lichtblauw

Frisbee

Onbedrukt € 1.58 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 2.10 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 1.11

Ditul Frisbee Natuurlijk

Ditul Frisbee Natuurlijk

Onbedrukt € 1.24 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 1.88 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 1.13

Yukon Gooischijf/Vliegende Schotel Zwart

Yukon Gooischijf/Vliegende Schotel

Onbedrukt € 1.22 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 2.20 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 1.15

Reppy Frisbee Wit

Reppy Frisbee

Onbedrukt € 1.33 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 1.95 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 1.20

Prijs per stuk
€ 0.20€ 1.20
Kleur
(11)
(11)
(6)
(1)
(7)
(1)
(10)
(1)
(12)
(3)
Materiaal
(1)
(1)
(1)
(1)
(2)
(3)
(2)
(1)
Merk
(1)

Een frisbee laten bedrukken

Een frisbee laten bedrukken kan bij ons op verschillende manieren. Allereerst kunnen wij bijvoorbeeld uw logo of een bepaalde tekst op een frisbee bedrukken, dit kan in alle kleuren van de regenboog! Daarnaast kunnen wij ook frisbees bedrukken op basis van full colour. Dit houdt in dat u een foto bij ons kunt uploaden en de gehele frisbee wordt dan met deze foto bedrukt. Verder bieden wij als origineel alternatief ook een opvouwbare en roterende frisbee aan. Vrijwel alles is bij ons mogelijk. Neem bij vragen omtrent een frisbee bedrukken gerust telefonisch contact met ons op.frisbee bedrukken

Een frisbee bedrukken met logo

Wilt u frisbees bedrukken met het logo van bijvoorbeeld uw bedrijf? Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Het hele jaar door krijgen wij aanvragen van bedrijven die een leuk cadeautje willen geven aan relaties en klanten. Bedrijven bedrukken frisbees om de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten en vinden het een meer origineel geschenk dan een houten sleutelhanger bijvoorbeeld. U kunt helemaal zelf bepalen hoe u uw logo wilt laten bedrukken op de frisbee. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw logo te laten bedrukken op een witte frisbee, zodat uw logo er echt uitspringt. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw logo in één kleur op een contrasterende kleur frisbee te laten drukken. De mogelijkheden zijn eindeloos en als u inspiratie wilt dan denken we graag vrijblijvend met u mee!

Een frisbee bedrukken met foto

Zoals eerder vermeld in dit artikel kunnen wij ook frisbees bedrukken op basis van full colour. De gehele oppervlakte van de frisbee bestaat dan uit een foto naar keuze. Op deze manier kiest u voor een origineel geschenk voor uw relaties of klanten. Zo is een frisbee bedrukken met foto van bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, opening van een pand, productlancering en meer mogelijk. Richting uw medewerkers is dit een leuk cadeautje voor wanneer het mooi weer is. Wat de reden voor frisbees bedrukken met full colour ook mag zijn; wij zorgen ervoor dat de foto perfect wordt afgebeeld!

De frisbee met naam bedrukken

Wilt u frisbees bedrukken met naam? Bij ons kan het allemaal. U kunt de frisbees persoonlijk maken door ze te laten bedrukken met een naam van een collega die bijvoorbeeld afscheid neemt of om iemand in het zonnetje te zetten. Ook kunt u frisbees bedrukken met een persoonlijke boodschap in plaats van een naam. Met een persoonlijke boodschap kunt u uw medewerkers bijvoorbeeld bedanken voor de afgelopen periode en ze een fijne zomer wensen. Alles is mogelijk en wij zorgen ervoor dat u precies ontvangt wat u in gedachten heeft.

Een frisbee bedrukken in kleine oplage

In onze webshop kunt u per frisbee zien wat de minimale afname is voor zowel bedrukte en onbedrukte frisbees. Het is goed mogelijk dat u op zoek bent naar een oplage welke anders is dan op de website staat vermeld. Neem in dat geval altijd telefonisch of per mail contact met ons op. Op basis van uw wensen gaan we kijken wat er mogelijk is, en in de meeste gevallen vinden we wel een oplossing. We horen graag van u!

Bij ons is een frisbee bedrukken goedkoop

U kunt uitgaan van de beste prijs wanneer het gaat om frisbees bedrukken via Sleutelhangers.nl. Zoek daarom niet verder als u op zoek bent naar een goedkope frisbee. Met inmiddels meer dan 18 jaar ervaring met het inkopen en bedrukken van frisbees weten wij precies hoe wij dit zo goedkoop mogelijk kunnen doen. Wij werken bijvoorbeeld al jaren samen met vaste partijen en kopen groot bij hen in. Om deze reden profiteren wij van schaalvoordelen waardoor wij u een goede prijs kunnen bieden voor frisbees, maar ook voor bedrukte keycords en meer. Daarnaast werken we met staffelkortingen: per frisbee op onze website staat aangegeven wat de prijs is bij een bepaald aantal. Hoe meer u afneemt, hoe lager de prijs per frisbee wordt. Dit is nog niet alles: wij bieden namelijk ook nog eens gratis verzending aan vanaf 150,- euro. Driedubbel voordeel dus! Wacht daarom niet langer en bestel vandaag nog uw frisbees bij ons.

Een frisbee kopen bij Sleutelhangers.nl

Zoals in dit artikel is vermeld zijn er een hoop redenen waarom u het best bij ons uw frisbees kunt laten bedrukken en bestellen. Wij bieden namelijk scherpe prijzen aan, hebben een snelle levering en vragen geen verzendkosten vanaf een bestelwaarde van 150,- euro. Toch waren dit niet altijd de doorslaggevende factoren bij onze huidige klanten. Uiteraard zijn dit belangrijke factoren, maar waar het een hoop klanten van ons om gaat, is dat wij kennis van zaken hebben. Naast dat wij topkwaliteit leveren, zorgen wij dat het bestelproces zo vlekkeloos mogelijk verloopt en u precies weet waar u aan toe bent. Test het zelf; neem gerust en vrijblijvend contact met ons op wanneer u vragen over bepaalde zaken heeft.frisbees bedrukken

Contact met ons opnemen

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel, ook bij een frisbee bedrukken. Neem voor al uw vragen over frisbees bedrukken gerust contact op en we helpen u graag verder. Het maakt hierbij niet uit of u nog aan het oriënteren bent, een eenmalige kleine bestelling wilt plaatsen of op zoek bent naar een vaste partij voor de lange termijn. Waar het ons om gaat, is dat u er vertrouwen in krijgt dat wij de juiste partij voor u zijn en onze afspraken nakomen. U kunt trouwens veel antwoorden omtrent frisbees bedrukken vinden op onze Veelgestelde Vragen pagina, maar dit is puur ter aanvulling. Het liefst komen we namelijk persoonlijk met u in contact, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Bent u op zoek naar iets anders? Bij ons kunt u ook sleutelhangers of een liniaal bedrukken, een strandbal bedrukken of zonnebril bedrukken. Neem direct contact met ons op!