Facebook Pixel

Keycords bedrukken

Wilt u keycords bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of een leuk design? Bij ons kunt u zowel bedrukte als onbedrukte keycords bestellen. Wanneer u voor uw bedrijf een voordelige oplossing zoekt voor een keycord bedrukken, is de kans groot dat u bij ons uitkomt. Goed om te weten: onze lage prijzen voor keycords kopen, zeggen niets over de kwaliteit. Hoewel wij al bedrukte keycords leveren voor minder dan 25 eurocent per stuk, kunt u rekenen op bedrukte keycords van hoogwaardige kwaliteit. De bedrukking wordt, afhankelijk van het materiaal, door middel van transferdruk, sublimatiedruk of zeefdruk gedaan. Als specialist in keycords bieden wij u de mooiste keycords, innovatieve producten en uiteraard goed advies.Kappin Lanyard (Kobalt) Blauw

Kappin Lanyard

Onbedrukt € 0.33 per stuk (500 stuks)

Bedrukt € 0.92 per stuk (250 stuks)

Vanaf € 0.47

Kunel Lanyard (Kobalt) Blauw

Kunel Lanyard

Onbedrukt € 0.43 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 0.97 per stuk (250 stuks)

Vanaf € 0.52

Keycord Budget 2 Cm Lanyard Geel

Keycord Budget 2 Cm Lanyard

Bedrukt € 0.97 per stuk (250 stuks)

Vanaf € 0.54

Keycord Budget Safety 2 Cm Lanyard Rood

Keycord Budget Safety 2 Cm Lanyard

Bedrukt € 1.05 per stuk (250 stuks)

Vanaf € 0.61

Weave Lanyard Zwart

Weave Lanyard

Onbedrukt € 0.59 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 1.04 per stuk (250 stuks)

Vanaf € 0.61

Lanyard Wolverhampton zwart

Lanyard Wolverhampton

Onbedrukt € 0.84 per stuk (90 stuks)

Vanaf € 0.61

Lanyard 20 mm Simple lany wit

Lanyard 20 mm Simple lany

Onbedrukt € 0.26 per stuk (1000 stuks)

Bedrukt € 1.98 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 0.64

Keycord 2 Cm Lanyard Donkerblauw

Keycord 2 Cm Lanyard

Bedrukt € 1.55 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 0.69

Iago lanyard Navy

Iago lanyard

Onbedrukt € 0.69 per stuk (125 stuks)

Bedrukt € 1.53 per stuk (250 stuks)

Vanaf € 0.70

Frinly Drink Houder Lanyard Zwart

Frinly Drink Houder Lanyard

Onbedrukt € 0.65 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 1.17 per stuk (250 stuks)

Vanaf € 0.70

Impey sleutelkoord met haak Roze

Impey sleutelkoord met haak

Onbedrukt € 0.81 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 1.98 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 0.73

Lanyard, haak en clip. 20 mm Pany blauw

Lanyard, haak en clip. 20 mm Pany

Onbedrukt € 0.36 per stuk (500 stuks)

Bedrukt € 1.27 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 0.74

Lanyard Ausburg geel

Lanyard Ausburg

Onbedrukt € 0.68 per stuk (90 stuks)

Bedrukt € 0.13 per stuk (250 stuks)

Vanaf € 0.77

Lanyard Hoffenheim wit

Lanyard Hoffenheim

Onbedrukt € 0.67 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 0.95 per stuk (500 stuks)

Vanaf € 0.77

Keycordsafety Donkerblauw

Keycordsafety

Bedrukt € 1.69 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 0.80

Keycord polyester orange 021c

Keycord polyester

Onbedrukt € 0.85 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 1.59 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 0.83

Lanyard, metalen haak. 20 mm Lany royal blauw

Lanyard, metalen haak. 20 mm Lany

Onbedrukt € 0.46 per stuk (500 stuks)

Bedrukt € 1.38 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 0.83

Lanyard Organic Cotton Keycord Naturel

Lanyard Organic Cotton 2 Cm Keycord

Bedrukt € 1.78 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 0.87

Prijs per stuk
€ 0.4€ 2.2
Kleur
(3)
(10)
(1)
(2)
(1)
(2)
(1)
(7)
(9)
Materiaal
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(16)
(1)
(2)
(1)
Merk
(2)

Goedkoop keycords bedrukken

Wij kunnen goedkoop keycords bedrukken, en bieden nog steeds enorm veel opties. Anders dan veel aanbieders, kunnen wij ook een kleine oplage keycords bedrukken. Dit begint al bij 25 stuks! Hoewel de prijzen al zeer laag zijn bij een kleine oplage keycords bedrukken, bieden wij met staffels extra korting bij een hoge oplage keycords bestellen. Deze kortingen op veel keycords kopen, loopt op tot zo’n 40%. Dit maakt ons één van de voordeligste aanbieders in keycords, zonder dat de kwaliteit eronder lijdt.keycord bedrukken

Waarom bedrukte keycords populair zijn

Bedrukte keycords zijn enorm populair. Dit komt door de brede inzetbaarheid en de lange levensduur. Wanneer u keycords met badgehouder zoekt voor een beurs of evenement, is het goed om te weten dat deze daarna nog jaren gebruikt zullen worden als sleutelhanger. De naamsbekendheid die een keycord geeft is bijna onevenaarbaar te noemen. Nu geldt dit voor alle sleutelhangers, maar keycords hebben een bredere inzetbaarheid. De hoogwaardige druktechnieken bij een keycord bedrukken met logo of bedrijfsnaam, zorgen er bovendien voor dat dit er voor altijd op blijft staan.

Tips bij keycords kopen

Bij een keycord bedrukken wordt vaak gedacht aan bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. Echter de bedrukbare ruimte die een keycord heeft, maakt dat deze op een meer opvallende manier te bedrukken is. Bij een keycord kopen geven we graag advies en tonen we eerder gemaakte designs. Wat dacht u van een pakkende kleur, een mooi design of een opvallende tekst die ervoor zorgt dat uw keycord opvalt? Vanuit jarenlange ervaring zetten wij onze expertise ook graag in voor uw bedrijf. Vraag een offerte aan op de pagina van het keycord dat u wilt bestellen, of neem direct contact met ons op.

Keycords bestellen bij Sleutelhangers.nl

Met keycords bestellen bij ons weet u zeker dat u tevreden gaat zijn met het eindresultaat. Allereerst kunt u bij ons gratis een proefmonster aanvragen. De kosten voor het proefmonster en de verzending worden bij het plaatsen van de bestelling verrekend. Bij alle keycords bedrukken maken wij gratis een gedetailleerde digitale drukproef. Hierop kunt u precies zien hoe het ontwerp er op het bedrukte keycord uit komt te zien. Er werkt bij ons een designer die graag een creatief ontwerp voor u maakt. Neem contact op of maak kennis met ons team.keycords bedrukken

Veel gestelde vragen bij keycords kopen en bedrukken

Bedrukte keycords kopen is eenvoudig en zodra u contact opneemt, uw keycords online bestelt of een offerte opvraagt, helpt ons team u graag verder. Om u vooraf al antwoord te geven op een aantal veel gestelde vragen, beantwoorden wij deze hieronder. U kunt bij ons ook skipashouders bedrukken, linialen bedrukken, frisbees bedrukken, zonnebrillen bedrukken en strandballen bedrukken.

Wat kosten keycords en waardoor verschilt de prijs?

De prijs voor bedrukte keycords hangt af van het design, de mogelijkheden voor bedrukken en eventuele extra opties. Een lanyard met oplaadkabel voor mobiele telefoon is duurder dan een stoffen keycord. Handig om te weten: lanyard is een andere naam voor keycord. Verder is een ronde tube keycord bestellen duurder dan de klassieke platte polyester keycords. Ook de grootte van de oplage is van invloed op de kosten voor keycords. Dus denk goed na of u een grote oplage lanyards bedrukken gaat of wilt u een kleine oplage keycords bestellen.

Waar moet ik rekening mee houden bij keycords bedrukken?

U hoeft in principe nergens rekening mee te houden bij keycords bedrukken. Wij gaan dit gedeelte samen met u oppakken als u uw bestelling bij ons plaatst. Per druktechniek kan het verschillen, maar wij kunnen de meeste keycords aflopend (dus randloos) bedrukken. Ook verschillen de mogelijkheden per druktechniek in het aantal mogelijke kleuren de mogelijkheid voor full color bedrukking. De persoonlijke aandacht is wat klanten van ons erg waarderen. Ervaar het zelf, neem vandaag nog contact met ons op of plaats uw bestelling online.

Waarom een keycord met clip kiezen?

Het klassieke keycord is een strook stof met een sleutel- of badgehouder eraan. Een modernere variant is de keycord met clip, deze is ideaal om sleutels aan te hangen. Bij het gebruik van de sleutel kunt u het onderste gedeelte losmaken zodat het lint niet in de weg hangt. U kunt uiteraard ook een kort keycord bestellen, deze past echter niet om de nek. Een ander veel gekozen keycord voor badges is de uitvoering met jojo of trekkoord. Hiermee kunt u de badge naar voren halen, bijvoorbeeld om een pas voor een scanner te houden, en trekt het koord zich daarna weer in.