Sleutelhanger plexiglas

Een sleutelhanger plexiglas is een goedkope sleutelhanger waar u alle kanten mee op kunt. U heeft bij ons keuze uit verschillende vormen van sleutelhangers plexiglas. Naast plexiglas sleutelhangers met afgeronde hoeken, zijn er bij ons veel meer mogelijkheden. Elk model kan de sleutelhanger nog meer ‘eigen’ maken waardoor uw merkbeleving beter overgebracht kan worden. Wij van Sleutelhangers.nl zijn trots op onze producten en inspireren u graag.Club Sleutelhanger Transparant
Sleutelhanger Cadiz transparant
Sleutelhanger Dexter
Access kunststof sleutelhanger Transparant
Lita kunststof sleutelhanger met kunststof clip Transparant
Sleutelhanger XL
Sleutelhanger Big Size dubbele deksel
Zia klassieke sleutelhanger Transparant
Midi compact kunststof sleutelhanger met metalen clip Transparant
Leor kunststof sleutelhanger met metalen clip Transparant
Rhombus kunststof sleutelhanger met metalen clip Transparant
Orb ronde kunststof sleutelhanger met metalen clip Transparant
Kaisa S4 sleutelhanger Transparant
Combo sleutelvormige sleutelhanger Transparant
Sleutelhanger Huisje
Sleutelhanger Geronimo
Sleutelhanger Geronimo t-shirt vorm
Vial vierkante sleutelhanger Transparant
Prijs per stuk
€ 0.20€ 0.90
Kleur
(32)
Materiaal
(26)
(2)
(1)
(1)
(1)
(4)
(1)
Merk
(2)
(6)
(20)

Waarom kiezen voor de plexiglas sleutelhanger?

De plexiglas sleutelhanger is duurzaam (recyclebaar), sterk en gaat jaren mee. Plexiglas sleutelhangers zijn er in tal van vormen en maten, tevens zijn ze in full color te bedrukken. Een mooie transparante sleutelhanger van Sleutelhangers.nl is van hoge kwaliteit en voorzien van een bedrukking van even hoge kwaliteit. Een sleutelhanger met foto of met logo kan dus beide, de keus is aan u.

Vormen sleutelhangers plexiglas: rond, shirt, huis of auto

plexiglas sleutelhangerEen plexiglas sleutelhanger is er in vierkante vorm, met afgeronde hoeken en rond. Daarnaast zijn er leuke vormen, denk bijvoorbeeld aan een shirt sleutelhanger, leuk voor de sportclub of voor een kledingzaak. Ook zijn er plexiglas sleutelhangers in de vorm van een huis of sleutel, ideaal voor makelaars als cadeau bij de verkoop van een huis. Heeft u een auto- of transportbedrijf? Kies dan voor onze auto sleutelhanger van plexiglas. Het leuke hieraan is dat de belettering van uw bus door de vorm ook op de sleutelhanger bedrukt kan worden. Dit is tevens een goede tip voor sleutelhangers voor een klusbedrijf, loodgieter, timmerman of installatiebedrijf. Na het afronden van de klus, laat u uw ‘visitekaartje’ achter!

Sleutelhangers met foto

Sleutelhangers van plexiglas zijn in full color te bedrukken. Dit gebeurt niet rechtstreeks op de sleutelhanger maar op papier binnenin het plexiglas. De meeste plexiglas sleutelhangers zijn dubbelzijdig te bedrukken. Er zijn vrijwel geen grenzen aan de drukkleuren, zie de kleurenwaaier voor inspiratie. Full color sleutelhangers met foto’s bedrukken kan dus ook. Het leuke hieraan is dat u de sleutelhanger van plexiglas ook blanco kunt bestellen om uw eigen print te maken.

Een blanco sleutelhanger van plexiglas

Veel mensen willen hun sleutelhanger van plexiglas blanco ontvangen. De reden hiervoor is dat deze sleutelhangers makkelijk te bewerken zijn. Print een eigen vel uit en plaats dit in de sleutelhanger. Een sleutelhanger van plexiglas blanco bestellen kan in verschillende oplages. Gaat u sleutelhangers kopen, dan zal blijken dat het goedkoper wordt naarmate u meer bestelt. U kunt ze uiteraard ook met print bestellen en de print eventueel op een later moment verwisselen. Een persoonlijke sleutelhanger maken, zoals een sleutelhanger met naam, is dus erg makkelijk.sleutelhanger plexiglas

Sleutelhangers van plexiglas bedrukken en bestellen bij Sleutelhangers.nl

Door bij Sleutelhangers.nl uw sleutelhangers van plexiglas te bestellen, profiteert u bij geselecteerde modellen van gratis dubbelzijdige bedrukking. Plexiglazen sleutelhangers bedrukken kan in diverse aantallen. Neem gerust contact op bij afwijkende aantallen of wensen. Als specialist in sleutelhangers hebben wij altijd wel een geschikte oplossing. Wilt u plexiglas sleutelhangers kopen? Dan kunt u een proefdruk ontvangen. Na akkoord van de proefdruk, leveren wij uw bestelling gemiddeld al in 8 dagen. Heeft u een beurs of ander event en wilt u nog snel sleutelhangers bestellen? Neem dan ook bij spoed gerust contact met ons op.