Bent u op zoek naar goedkope en leuke sleutelhangers? Voor het geven van een relatiegeschenk of om meer naamsbekendheid te genereren? Als u al heeft gezocht op sleutelhanger bedrukken goedkoopdan merkt u dat er een hoop verschillende bedrijven zijn die dit aanbieden. Maar voor welke moet u nu kiezen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn namelijk niet alleen de goedkoopste groothandel, maar ook een persoonlijke relatie met onze klanten staat bij ons centraal. Ook gaan wij voor de snelste levering. Daarnaast is geen vraag voor ons te gek en zetten we graag een stapje extra. Lees hieronder meer over de 5 leukste sleutelhangers relatiegeschenken voor uw bedrijf of neem contact op voor meer informatie.

1. Handige en praktische sleutelhangers

Plexiglas sleutelhanger

Waarom een standaard sleutelhanger geven als deze ook nog eens praktisch nut kan hebben? Wij bieden een breed scala aan sleutelhangers en hebben voor elke situatie wel een oplossing. Wat te denken van het geven van een sleutelhanger met zaklampje als u bijvoorbeeld een beveiligingsbedrijf hebt. Of een sleutelhanger in de vorm van een bieropener voor horecabedrijven? Een sleutelhanger plexiglas waar je een logo of foto in kunt plaatsen. We hebben zelfs een handige hygiëne sleutelhanger voor mensen die liever niet een knop indrukken om de deur te openen. Al met al bieden wij voor elk bedrijf een unieke oplossing. Inspiratie nodig voor uw bedrijf? Neem contact op en we denken graag met u mee!

2. Kunststoffen sleutelhanger bedrukken

Wilt u een kunststoffen sleutelhanger bedrukken? Wij hebben sleutelhangers in alle soorten en maten. Dus ook kunststoffen sleutelhangers! Afhankelijk van uw type bedrijf kan een kunststoffen sleutelhanger een hele leuke optie zijn. Voor het mooiste effect combineert u dit materiaal met een ander materiaal, en laten wij nou net deze optie hebben. Wij bieden namelijk een kunststoffen sleutelhanger aan met een glanzend metalen plaatje. In dit plaatje kunt u uw reclame laten graveren en deze sleutelhanger weggeven aan uw klanten als relatiegeschenk. Naast deze sleutelhangers bieden we ook rubberen sleutelhangers aan. Lees hieronder welke extra mogelijkheden deze bieden.

3. Rubberen sleutelhanger met logo

Wel eens gedacht aan een rubberen sleutelhanger? Ook dit bieden wij aan. Een rubberen sleutelhanger is gemaakt van dit veelzijdige materiaal. Doordat rubber een zacht en geluidsabsorberend materiaal is, geeft het geen ratelend geluid als u er een sleutel aan heeft hangen. Als u bijvoorbeeld fietsen verkoopt, is dit een handige optie, want klanten worden niet gestoord tijdens het fietsen door bijvoorbeeld een metalen sleutelhanger. Onze rubberen sleutelhangers zijn van echt rubber en ze worden met de hand gemaakt. We beschikken over diverse kleuren en u kunt er een leuke boodschap of uw logo in laten zetten. Ondanks dat het met de hand gemaakt wordt, gaan wij voor de snelste levering!

Sleutelhangers van kurk

4. Sleutelhangers van kurk

Sleutelhangers van kurk, waarom niet? Naast dat kurk natuurlijk drijft, is het ook nog eens een duurzaam materiaal. Het is biologisch afbreekbaar en heeft weinig impact op het milieu. Onze sleutelhangers van kurk kunt u uiteraard ook laten bedrukken en zijn voor allerlei soorten branches een leuke optie. Daarnaast is kurk een materiaal wat u nog niet zo vaak ziet. U kunt uw bedrijf er dus mee onderscheiden. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar duurzame materialen lees dan voor nog meer informatie de volgende alinea.

5. Ga voor duurzame sleutelhangers

Houten sleutelhanger

Naast kurk, bieden wij ook duurzame houten sleutelhangers aan. Zelfs materialen als bamboe of gerecycled leer hebben wij in ons assortiment. Duurzaamheid is in de maatschappij een steeds belangrijker thema aan het worden en wij bieden hierin verschillende opties. Naast dat u zich onderscheidt met een ander soort materiaal, is het ook nog eens een verantwoorde keuze! Als u niet goed weet wat voor type sleutelhanger het best bij u past, neem dan gerust contact met ons op. Door de jaren heen hebben wij met een zeer groot aantal bedrijven gewerkt en voor elke situatie hebben wij wel een oplossing gevonden. Een gesprek met één van onze medewerkers is daarom gegarandeerd een bron van inspiratie wanneer u er zelf even niet uitkomt.

Goedkoopste groothandel in sleutelhangers

Wij profileren ons als de goedkoopste groothandel in sleutelhangers. Naast het bieden van de beste prijs staan wij ook bekend om de snelheid van leveren. Wij zitten in Tiel en leveren zowel in Nederland als in België. U kunt kiezen voor zowel bedrukte als onbedrukte sleutelhangers en het is gemakkelijk om bij ons online te bestellen. Wij bestaan uit een team van de beste professionals en zijn al 18 jaar actief. Het gaat ons niet alleen om het bieden van de beste prijs, maar ook om het opbouwen van een duurzame relatie met onze klanten en het bedenken van creatieve en originele oplossingen. Wij houden van een uitdaging, dus niets is ons te gek!

Meest gestelde vragen

Welke aantallen moet ik afnemen en hoe snel is de bezorging? Het is logisch dat u zich dit soort zaken afvraagt. Wat betreft de aantallen is er van alles mogelijk. Per artikel staat aangegeven welke aantallen u af kunt nemen en welke prijs daarbij hoort. Wilt u kleinere of andere aantallen dan aangegeven staan afnemen, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. Er is altijd wel iets mogelijk! De snelheid van de bezorging is afhankelijk van of u de sleutelhangers onbedrukt of bedrukt wilt hebben. En heeft u een spoedbestelling nodig? Ook dit is geen probleem. Neem voor al uw vragen gerust contact op met onze verkoopafdeling en leg ons uw situatie en wensen uit.

Neem persoonlijk contact op

Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Wij willen namelijk relaties opbouwen voor de lange termijn. Wilt u bijvoorbeeld een offerte op maat of persoonlijk advies? Dit kan allemaal en wij doen hiervoor graag een stapje extra. Heeft u een vraag over een toekomstige bestelling en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Het enige wat u nog hoeft te doen, is contact met ons op te nemen en wij zoeken samen naar de beste oplossing. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0344-745127 of stuur een e-mail naar verkoop@sleutelhangers.nl. Geen vraag over sleutelhangers is ons te gek en wij staan graag voor u klaar!