Bent u op zoek naar persoonlijke cadeau-ideeën? Wij vertellen meer over persoonlijke cadeau-ideeën: een sleutelhanger met naam of foto. Op zoek naar een manier om uw relaties op een originele en unieke manier te verrassen? Dan bent u bij het juiste artikel beland! Met inmiddels 18 jaar ervaring weten wij namelijk precies waar een persoonlijk cadeau-idee aan moet voldoen. Wij leveren deze bovendien voor de laagste prijs! Onze kennis van de afgelopen jaren hebben we voor u verwerkt in onderstaand artikel ter inspiratie. Lees daarom snel verder om meer te leren over persoonlijke cadeau-ideeën of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Sleutelhanger met foto dubbelzijdig laten bedrukken

Heeft u er wel eens aan gedacht om een sleutelhanger te laten bedrukken aan zowel de voor- als achterkant? Het leuke aan dit idee is dat u bijvoorbeeld uw logo aan de ene kant kunt laten bedrukken en een foto of plaatje aan de achterkant. Op deze manier werkt u niet alleen aan uw naamsbekendheid, maar kunt u de sleutelhanger tegelijkertijd een persoonlijke touch geven. In onze webshop bieden wij verschillende soorten sleutelhangers aan die u dubbelzijdig kunt laten bedrukken. Wilt u graag een sleutelhanger bedrukken met bijvoorbeeld alleen uw bedrijfsnaam? Lees hierover dan meer in de volgende alinea’s en laat u inspireren!

Sleutelhanger met naam metaal

Naast het laten bedrukken van een sleutelhanger met foto kunt u er ook voor kiezen om sleutelhangers met alleen een naam te ontwerpen en bedrukken. In onze webshop kunt u bijvoorbeeld metalen plaatjes vinden die u kunt laten bedrukken. U kunt op deze sleutelhangers bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, bedrijfslogo of een andere tekst laten bedrukken. Waar het om gaat, is dat u het zo persoonlijk kunt maken als u zelf wilt. Als finishing touch leveren wij een aantal van onze metalen sleutelhangers ook in een bijpassende geschenkdoos. Wilt u toch liever een sleutelhanger laten bedrukken van een ander materiaal? Lees dan snel verder om meer te leren over onze sleutelhangers van bijvoorbeeld leer.

Sleutelhanger met naam leer

Wanneer u kiest voor een sleutelhanger van leer dan geeft u iets bijzonders weg aan uw relaties. Sleutelhangers van leer worden namelijk met de hand gemaakt. De combinatie met bijvoorbeeld een metalen ring geeft het daarnaast een luxe en unieke uitstraling. Vrijwel al onze sleutelhangers van leer kunt u laten bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, uw bedrijfslogo of een andere tekst. Let er wel op dat de levertijd wat langer is, omdat de sleutelhangers met de hand worden gemaakt. Wilt u een persoonlijk relatiegeschenk ontwikkelen met oog voor milieu? Lees hieronder dan meer over onze duurzame sleutelhangers.

Sleutelhangers van duurzame materialen laten bedrukken

Omdat duurzaamheid een steeds belangrijker thema wordt binnen de maatschappij heeft u bij ons ook ruim de keuze uit verschillende duurzame sleutelhangers. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een houten sleutelhanger, kurk, bamboe en zelfs gerecycled leer. Vrijwel alle sleutelhangers kunt u laten personaliseren met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. Naast dat u een persoonlijk geschenk geeft, laat u aan uw relaties ook zien dat u duurzaamheid belangrijk vindt. Twee vliegen in één klap! Nu u weet op welke manieren u een sleutelhanger persoonlijk kunt maken, geven we graag ook informatie over Sleutelhangers.nl. Wij profileren ons als de goedkoopste groothandel in Nederland. Lees daarover meer in de volgende alinea.

Sleutelhanger met foto of naam goedkoop bestellen

Naast dat wij een ruime selectie aanbieden van sleutelhangers, bieden wij ze ook tegen scherpe prijzen aan. Dit kunnen wij doen doordat wij groot inkopen en daarmee schaalvoordeel kunnen bieden. Wanneer u een grote hoeveelheid sleutelhangers bij ons inkoopt, zakt de prijs per stuk ook nog eens! Per artikel in onze webshop kunt u zien wat de prijs per stuk is bij het afnemen van een bepaald aantal. Staat uw gewenste aantal er niet bij? Neem dan altijd vrijblijvend contact met ons op en we kijken wat we voor u kunnen doen!

Zoekt u iets anders origineels wat u kunt personaliseren als cadeau voor uw personeel of uw relaties? U kunt bij ons ook een frisbee bedrukken met foto, zonnebrillen bedrukken, linialen bedrukken of een strandbal bedrukken met logo.

Waarom onze klanten bij ons bestellen

Klanten bestellen niet alleen bij ons omdat wij een groot aanbod hebben en scherpe prijzen aanbieden. Onze klanten bestellen namelijk ook bij ons omdat persoonlijk contact bij ons hoog in het vaandel staat. Wij denken altijd met u mee en zorgen ervoor dat de bestelprocedure zo vlekkeloos mogelijk verloopt. Doordat wij duidelijk zijn in de communicatie en altijd onze afspraken nakomen, weet u precies waar u aan toe bent wanneer u bij ons bestelt. Op deze manier willen wij ervoor zorgen dat wij uw vaste partner worden op het gebied van sleutelhanger relatiegeschenken. U kunt voor welke vraag dan ook gerust contact met ons opnemen. Of het nu gaat om een grote of kleine bestelling. Wij staan voor u klaar en helpen u graag!

De meest gestelde vragen

Welke aantallen moet ik minimaal afnemen? Hoe snel is de bezorging? Kan ik na mijn bestelling nog aanpassingen doen? Kan ik ook non-bedrukte sleutelhangers bestellen? Het is goed mogelijk dat u zich dit soort zaken afvraagt. Om deze reden hebben wij onze veelgestelde vragen pagina aangemaakt. In de meeste gevallen staat het antwoord op uw vraag hier wel tussen. Door alle andere vragen bij langs te gaan, krijgt u daarnaast ook een beter beeld van onze manier van werken. Onthoud dat deze pagina alleen ter aanvulling is. Wij gaan namelijk liever persoonlijk met u in gesprek om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Geen vraag is ons te gek en we horen graag van u.

Neem persoonlijk contact op

Zoals een aantal keer vermeld in dit artikel staat persoonlijk contact hoog bij ons in het vaandel. Op deze manier kunnen wij u namelijk zo goed mogelijk van dienst zijn en ervoor zorgen dat u een origineel en uniek relatiegeschenk bij ons bestelt. Daarnaast denken we graag met u mee als u niet zo goed weet wat voor type sleutelhanger het best past bij uw bedrijf. Door onze jarenlange ervaring hebben wij namelijk een hoop klanten geholpen met het ontwikkelen van de allerleukste sleutelhangers. Het enige wat u nu nog hoeft te doen, is vrijblijvend contact met ons op te nemen. Samen met een specialist start u uw zoektocht naar de ideale sleutelhanger!