Wilt u graag een sleutelhanger personaliseren? Om bijvoorbeeld uw relaties of klanten op een bijzondere manier te verrassen? Dan bent u bij ons volledig aan het juiste adres. Wij hebben namelijk meer dan 18 jaar ervaring met het leveren van een gepersonaliseerde sleutelhanger. Wij profileren ons als de goedkoopste leverancier van sleutelhangers in Nederland. Door onze ervaring weten wij precies wat originele designs zijn voor een gepersonaliseerde sleutelhanger en denken hierin graag met u mee. Lees daarom snel verder om meer te leren over sleutelhangers personaliseren of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Sleutelhanger personaliseren: wat zijn leuke ideeën?

Vrijwel al onze sleutelhangers kunt u laten personaliseren. Of het nu gaat om sleutelhangers personaliseren van plastic, hout, kurk, metaal of rubber; alles is bij ons mogelijk. Van een goedkope houten sleutelhanger met logo tot een sleutelhanger plexiglas. Maar wat zijn nu leuke ideeën voor sleutelhanger personaliseren? Om eerlijk te zijn, is dit volledig afhankelijk van wat u in gedachten heeft. U kunt bij ons alle kanten op met sleutelhangers personaliseren. U kunt bijvoorbeeld een sleutelhanger personaliseren of laten bedrukken met uw logo, maar u kunt er ook voor kiezen om een tekst te laten bedrukken op een sleutelhanger. Wanneer u een bestelling plaatst, krijgt u van ons altijd via de mail een digitale proefdruk. Pas na akkoord starten wij het drukproces. Zo weet u zeker dat u precies de gepersonaliseerde sleutelhanger ontvangt die u in gedachten had.

Sleutelhanger met lampje

Sleutelhangers bedrijfslogo of tekst

Een groot deel van onze klanten heeft gekozen voor een gepersonaliseerde sleutelhanger met bedrijfslogo. Het is namelijk een populaire manier van sleutelhangers personaliseren omdat het een boost kan geven aan uw naamsbekendheid. Niet alle sleutelhangers zijn geschikt voor een bedrijfslogo. Het kan voorkomen dat uw logo te groot of te complex is om op een kleine sleutelhanger te laten bedrukken. In zo’n geval kunt u er altijd voor kiezen om uw bedrijfsnaam uit te schrijven of de naam van de website te laten bedrukken op de sleutelhanger. Er zijn dus verschillende manieren op het gebied van branded sleutelhangers personaliseren. Voor het bedrukken van uw sleutelhangers bedrijfslogo hebben wij een EPS of vector bestand nodig. Uw leverancier van uw drukwerk heeft dit meestal wel paraat. Zo niet dan kunt u altijd contact met ons opnemen. In de meeste gevallen kunnen wij een bestand voor u maken voor uw gepersonaliseerde sleutelhanger.

Rubberen sleutelhanger met logo

Op zoek naar een luxe gepersonaliseerde sleutelhanger met logo? Ga dan voor een rubberen gepersonaliseerde sleutelhanger. Deze manier van sleutelhangers personaliseren is tegenwoordig populair. Dit komt doordat het type sleutelhanger door het materiaal gemakkelijk in allerlei verschillende vormen is te ontwerpen. Alle rubberen sleutelhangers kunt u bij ons laten bedrukken of personaliseren. En heeft u inspiratie nodig voor uw gepersonaliseerde sleutelhanger? Neem dan gerust contact met ons op en we denken graag met u mee.

Sleutelhanger bedrukken goedkoop en van goede kwaliteit

Wilt u een sleutelhanger personaliseren en bent u op zoek naar een goedkope oplossing? Dan zijn wij voor u de juiste partij. Wij profileren ons namelijk als de goedkoopste groothandel van onder andere sleutelhangers personaliseren in Nederland. We houden voor u altijd de prijzen laag. Dit komt doordat wij inmiddels meer dan 18 jaar ervaring hebben met het leveren van sleutelhangers en wij weten daardoor precies waar we kwalitatief goede sleutelhangers tegen scherpe prijzen in kunnen kopen. Richting u kunnen we daardoor interessante tarieven bieden. Naast de standaard lage prijzen werken we ook met staffelkortingen. Dit houdt in dat hoe meer u bestelt van een bepaald type sleutelhanger, de prijs per stuk lager wordt. Tot slot rekenen we ook geen verzendkosten vanaf een bestelling met een bestelbedrag van 150 euro exclusief btw.

Houten sleutelhanger

Sleutelhanger bedrukken snelle levering

Voor bedrukte sleutelhangers personaliseren hanteren wij een maximum levertijd van 10 werkdagen. Voor onbedrukte sleutelhangers zijn dit slechts 3 werkdagen. Dit kan omdat wij over een grote voorraad beschikken. Het proces van bedrukken hebben wij door de jaren heen geoptimaliseerd. Wij kunnen relatief gezien zeer snel leveren en wij houden een maximum levertijd van 10 werkdagen aan. We doen dit ook omdat we geen invloed hebben op de bezorgbedrijven. In de meeste gevallen kunnen we wel sneller leveren, maar tegenwoordig wordt er steeds meer online besteld waardoor bezorgbedrijven het zeer druk hebben. Desalniettemin doen wij vanuit onze kant alles aan om uw bestelling snel bij u bezorgd te krijgen.

Waarom klanten voor ons hebben gekozen

Er zijn verschillende redenen waarom klanten voor ons hebben gekozen. In eerste instantie zou u kunnen denken aan onze scherpe tarieven, ons brede assortiment en de snelle levering. Dit zijn echter slechts enkele factoren. Wat wij namelijk vaak horen van onze klanten is dat wij altijd onze afspraken nakomen, meedenken over bijvoorbeeld een gepersonaliseerde sleutelhanger en het geen probleem vinden om een stapje extra te doen. Betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht staat hoog bij ons in het vaandel, zodat u de zekerheid heeft over een partner te beschikken waarop u kunt bouwen. Wij willen namelijk uw vaste partij worden op het gebied van uw gepersonaliseerde sleutelhanger of andere relatiegeschenken.

Meest gestelde vragen

Kan ik andere aantallen afnemen dan die in de webshop staan weergegeven? Zijn alle producten te bedrukken? Kan ik een geplaatste order nog wijzigen? Voordat u een bestelling plaats van uw gepersonaliseerde sleutelhanger, is het mogelijk dat u een aantal vragen heeft. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij daarom onze Veelgestelde Vragen Pagina opgericht. De meeste antwoorden kunt u hier wel vinden, maar twijfel nooit als u iets niet helemaal begrijpt of een andere vraag heeft die er niet tussen staat. Persoonlijk contact is voor ons namelijk zeer belangrijk en wij willen dat u een goed gevoel heeft over uw bestelling bij ons plaatsen.

Kwaliteits sleutelhanger

Neem gerust contact met ons op

Wij bestaan uit een team van specialisten dat dag in dag uit bezig is met het leveren van sleutelhangers en andere relatiegeschenken. Wij kunnen dit al meer dan 18 jaar doen omdat het leveren van de beste service een belangrijke kernwaarde bij ons is. Service houdt bij ons in dat u volledig weet waar u aan toe bent en exact ontvangt wat u besteld heeft. Met al uw vragen voor, tijdens of na het bestelproces kunt u contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat we u op de best mogelijke manier helpen. Geen vraag is ons te gek; wij horen daarom graag van u. Zoekt u iets anders dan sleutelhangers? Wij kunnen ook linialen bedrukken met uw bedrijfslogo, zonnebrillen bedrukken, strandballen bedrukken of frisbees bedrukken met uw bedrijfslogo.