Bent u op zoek naar leuke sleutelhangers? Om weg te geven aan bijvoorbeeld uw medewerkers, klanten of relaties? Sleutelhangers zijn één van de meest populaire relatiegeschenken. Iedereen heeft immers sleutels bij zich. Wanneer u uw logo op de sleutelhanger laat bedrukken dan zien bijvoorbeeld uw klanten, potentiële klanten of andere relaties steeds weer uw merknaam hierop terug. Maar wat zijn nu leuke sleutelhangers? Wij van Sleutelhangers.nl weten dit precies. Wij zijn namelijk specialist op het gebied van bedrukte en onbedrukte sleutelhangers. We houden de trends en ontwikkelingen goed in de gaten. Zo kan u de leuke sleutelhangers kopen. Lees daarom snel verder om meer te leren over de leukste sleutelhangers of neem gerust contact met ons op en we adviseren u graag.

Leuke sleutelhangers met tekst

Leuke sleutelhangers met tekst doet het altijd goed. Vrijwel al onze sleutelhangers kunt u laten bedrukken met een leuke tekst, naam of bedrijfsnaam. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een doorzichtige sleutelhanger van plexiglas welke bedrukt is met tekst? Of een metalen sleutelhanger waarbij de tekst in het metaal is gegraveerd? De mogelijkheden voor een sleutelhanger met naam of tekst zijn bij ons eindeloos. We raden u daarom aan om in onze webshop te kijken bij de verschillende sleutelhangers. Uiteraard kunt u ook gerust contact met ons opnemen. Dit kan voor het verkrijgen van meer informatie zijn of om advies te krijgen voor wat een leuke sleutelhanger is met tekst.

Leuke sleutelhangers voor dames

Bent u specifiek op zoek naar leuke sleutelhangers voor dames? Ook dan bent u volledig bij ons aan het juiste adres. Wij bieden namelijk allerlei soorten sleutelhangers, alles is unisex en daarom hebben wij voor zowel dames als heren van alles. Uiteraard is het wel belangrijk om na te gaan wat nu precies leuk is voor haar of hem. Denk aan bijvoorbeeld aan sleutelhangers van leer, een bedrukte sleutelhanger van hout of een sleutelhanger portemonneetje waar je naast je sleutels ook je kleingeld in kunt bewaren. Uiteraard kan dit als sleutelhanger voor mannen ook hartstikke leuk zijn. Alles is mogelijk en laat u daarom inspireren door onze webshop!

Leuke sleutelhangers heren

Waar vroeger bepaalde sleutelhangers meer wat voor mannen zouden zijn, is dit nu niet altijd meer het geval. Natuurlijk is het leuk om voor bijvoorbeeld alle mannelijke medewerkers een sleutelhanger cadeau te doen in de vorm van een bierflesje, maar ook veel vrouwen houden van bier. En een stoere sleutelhanger van hout of metaal past bij zowel mannen als vrouwen. Kijk daarom eens rond in onze webshop en bepaal zelf wat u meer bij mannen en bij vrouwen vindt passen. Bij een leuke sleutelhanger gaat het om de toepasselijkheid voor uw bedrijf en de doelgroep. De leukste sleutelhangers zijn verrassend toepasselijk, grappig of mooi.

Leuke sleutelhanger plexiglas

Sleutelhangers van plexiglas blijven één van de populairste sleutelhangers die er zijn. Dit komt doordat u er alle kanten mee op kunt. Ze zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in allerlei verschillende vormen. U kunt hierbij denken aan een ronde vorm, de vorm van een huis, de vorm van een auto of de vorm van een shirt. U kunt deze ook full color bedrukken, maar wat veel mensen doen is een blanco sleutelhanger van plexiglas bestellen. In de blanco sleutelhanger van plexiglas kunt u namelijk een eigen geprinte foto of iets anders plaatsen. Over toepasselijkheid gesproken; hiermee krijgt de sleutelhanger een persoonlijke touch en is daarom een zeer creatief relatiegeschenk. We kunnen uiteraard begrijpen dat u hier misschien niet de tijd voor heeft en daarom zijn sleutelhangers van plexiglas ook op allerlei manieren te bedrukken.

Leuke sleutelhangers van duurzame materialen

Duurzaamheid is een steeds belangrijker thema in de maatschappij. Daarom dat het ontzettend populair is om sleutelhangers van duurzame materialen als geschenk weg te geven. Wanneer we het hebben over duurzame materialen dan kunt u denken aan bijvoorbeeld imitatieleer, hout, kurk of zelfs bamboe. Bamboe is trouwens zeer modern en op deze manier laat u zien dat u meegaat met de tijd. Alle sleutelhangers van duurzaam materiaal kunt u personaliseren met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, bedrijfsnaam of een persoonlijke boodschap.

Waar koopt u leuke sleutelhangers?

Wilt u leuke sleutelhangers kopen? Dan zijn wij ervan overtuigd dat u bij ons volledig aan het juiste adres bent. Dit komt niet alleen doordat wij een ontzettend grote hoeveelheid verschillende soorten sleutelhangers aanbieden. Uiteraard is dit belangrijk, maar wat wij doen is volledig meedenken met onze klanten om op deze manier maatwerk te leveren. Door de jaren heen zijn wij namelijk alle situaties wel eens tegengekomen. We kunnen u daarom op de best mogelijke manier adviseren. Met persoonlijke aandacht hopen we dat u in de toekomst ook vaker bij ons gaat bestellen. Neem daarom met al uw vragen gerust contact op en we helpen u graag!

Leuke sleutelhangers tegen de allerscherpste tarieven!

Bij ons weet u zeker dat u tegen de allerscherpste tarieven leuke sleutelhangers bestelt. Wij profileren ons namelijk als de goedkoopste groothandel in sleutelhangers van Nederland. De reden dat wij scherpe prijzen hebben, is omdat wij door de jaren heen de beste leveranciers zijn tegengekomen waar wij de sleutelhangers inkopen. Met deze partijen hebben wij duidelijke afspraken gemaakt over schaalvoordeel. Daardoor kunnen we richting u als klant altijd lage prijzen bieden. Dit gaat trouwens nooit ten koste van de kwaliteit. Wij hebben namelijk de perfecte match gevonden tussen goedkope sleutelhangers en de beste kwaliteit. Daarnaast werken wij met staffelkortingen. Per sleutelhanger in onze webshop, staat weergegeven wat de stukprijs is bij een bepaald aantal afnames. Hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs per stuk is. Bovendien betaalt u geen verzendkosten bij een bestelling vanaf 150,- euro exclusief BTW.

Meest gestelde vragen over leukste sleutelhangers

Kan een offerteaanvraag mij korting opleveren? Hoe moet ik mijn logo of tekst aanleveren? Krijg ik een proefdruk te zien? Het is mogelijk dat u zich dit soort zaken afvraagt. Om deze reden hebben wij onze veelgestelde vragen pagina aangemaakt. De meeste antwoorden kunt u hier wel vinden. Dit is uiteraard puur ter aanvulling. Wanneer u liever met een specialist van ons wilt spreken dan kunt u altijd contact opnemen. We horen graag van u!