Op zoek naar originele relatiegeschenken voor uw klant of personeel? Door de populariteit van relatiegeschenken denkt u er misschien ook aan om een keer een geschenk te laten maken voor uw relaties. Welke originele relatiegeschenken zijn er tegenwoordig nog te geven? En wat maakt een relatiegeschenk origineel? Als specialist in sleutelhangers vertellen we graag hoe wij voor onze klanten een origineel relatiegeschenk maken. We hopen van harte dat u er inspiratie uit op kunt doen. Geen tijd om te lezen of liever advies op maat? Neem dan direct contact met ons op.

Originele relatiegeschenken voor uw bedrijf

Een origineel relatiegeschenk is een bedrukt relatiegeschenk. Er is geen bedrijf zoals dat van u. Vandaar dat u met relatiegeschenken bedrukken in uw huisstijl al direct iets origineels kunt maken. Door de juiste sleutelhanger in ons assortiment te selecteren, kunt u bovendien ook afstappen van de traditionele promo sleutelhangers. Originele relatiegeschenken moeten immers verrassend zijn!

Originele sleutelhanger

Originele relatiegeschenken voor uw doelgroep

Vraag uzelf af: wat zijn originele relatiegeschenken voor uw doelgroep? Omdat u zich waarschijnlijk specifiek richt op originele relatiegeschenken voor uw klant of personeel, bespreken we graag het doelgroep aspect ook. Uit eerdere ervaringen kunnen we halen dat een origineel relatiegeschenk leuk gevonden wordt als het aansluit op de doelgroep. We noemen dadelijk een aantal voorbeelden die dit illustreren.

Originele relatiegeschenken voor speciale gelegenheden

Neem voor het geven van originele relatiegeschenken kerst of een ander feest als uitgangspunt. Dit kan ook een periodiek event zijn, zoals een jubileum voor uw bedrijf. Of een specifieke gelegenheid voor de doelgroep. In de voorbeelden in de volgende alinea’s komt naar voren hoe u uw bedrijfsidentiteit, uw doelgroep en de gelegenheid combineert om de beste originele relatiegeschenken te bedenken.

Originele relatiegeschenken met logo

Wanneer u een sterk merk heeft, is het bedrukken van een logo al voldoende. De custom made sleutelhangers lenen zich daar heel goed voor. Doordat ze custom made zijn, is het direct al een origineel relatiegeschenk. Met name in PVC sleutelhangers maken is veel mogelijk. Uw merkbeleving staat centraal en meer dan uw logo of een beeldmerk is niet nodig. Geef dit soort sleutelhangers bij de juiste gelegenheid aan uw klant of personeel. Bijvoorbeeld als welkomstcadeau nieuwe klant of nieuwe medewerker.

Luxe relatiegeschenken

Luxe sleutelhanger

De prijzen voor relatiegeschenken lopen nogal uiteen en daar is een goede reden voor. Aan klanten of medewerkers wilt u luxe relatiegeschenken geven. Zij moeten zich immers gewaardeerd voelen. Dit is dus wat anders dan relatiegeschenken goedkoop inkopen om weg te geven op een beurs of in een mailing. Het is niet aan te raden om dezelfde geschenken die u in bulk verstuurt of weggeeft ook als origineel relatiegeschenk aan uw medewerkers of klanten te geven.

Duurzame relatiegeschenken voor corporate campagne

Veel bedrijven zijn met duurzaamheid bezig. Er worden vaak duizenden euro’s geïnvesteerd in CO2-neutraal werken, de energietransitie of in milieubesparende maatregelen. Het is alleen jammer dat medewerkers en klanten er meestal maar weinig van meekrijgen. Door voor originele relatiegeschenken duurzaam te kiezen, zoals houten sleutelhangers, kunt u de gemaakte koerswijziging op een leuke manier aan uw klanten en medewerkers meedelen. Hopelijk zullen zij zelf ook op het werk en privé over duurzaamheid gaan nadenken.

Praktische en leuke relatiegeschenken

Als we het over doelgroep hebben, dan moeten we het over praktische relatiegeschenken hebben. Nu associëren de meeste mensen praktisch niet met leuke relatiegeschenken, maar het tegendeel is waar. Wat is een leuk relatiegeschenk? Een relatiegeschenk die u vaak gebruikt. Ten eerste is een sleutelhanger altijd perfect. Mensen zien een logo op bedrukte sleutelhangers wellicht al eens voorbij komen. Maar hoe mooi is het als ze de vrijdagmiddag borrel ermee associëren wanneer ze een bieropener sleutelhanger gebruiken! Of een sleutelhanger lampje om ‘s avonds veilig mee thuis te komen? Dit is een leuk, functioneel en origineel relatiegeschenk om te geven!

Nieuwste relatiegeschenken

Een origineel relatiegeschenk hoeft niet nieuw te zijn. Juist een bewezen effectief relatiegeschenk zoals een sleutelhanger kan de boodschap goed overbrengen. Ze zijn immers na al die jaren niet zonder reden nog steeds zo populair! Wat zijn moderne relatiegeschenken? Wij zien een trend in metalen sleutelhangers. Dit komt door de luxe, duurzame uitstraling. Ook is er heel veel functionaliteit mogelijk. We lichten graag het een en ander toe in de volgende alinea.

Veel meer dan een sleutelhanger

Wat is een origineel relatiegeschenk? U denkt misschien dat een sleutelhanger klassiek is, maar de ontwikkeling in sleutelhangers heeft niet stilgestaan. Om een aantal voorbeelden te noemen, heeft u weleens gedacht aan een sleutelhanger met fluitje, bandenspanningsmeter, radiatorsleutel, meetlint, waterpas, rolmaat, telefoonhouder, pillendoosje, lampje of kalender? Er is simpelweg te veel om op te noemen! Wanneer u nog niet weet welke sleutelhangers er tegenwoordig allemaal zijn, neem dan gerust eens contact op. Op basis van uw wensen kunnen wij de opties presenteren.

Waardevolle automerk sleutelhanger

Het moet net even bij uw bedrijf passen, maar merk sleutelhangers zijn vaak erg populair. Neem automerk sleutelhangers. Wanneer u auto’s verkoopt of auto gerelateerde diensten aanbiedt, kan het goed zijn dat uw doelgroep heel enthousiast wordt van automerk relatiegeschenken. In dit geval draait het ook meer om waardevolle dan om originele relatiegeschenken voor uw klant of personeel te bestellen.

Duurzaam relatiegeschenk

Out of the box relatiegeschenken

Wilt u eens iets anders dan een sleutelhanger geven aan uw relaties, maar weet u niet goed wat? Richting de zomer is het altijd een leuk idee om te kijken naar bedrukte strandballen, bedrukte zonnebrillen of bedrukte frisbees! Een hartstikke origineel maar ook functioneel cadeau, waar uw klanten vast heel blij van worden. Toch op zoek naar een product dat het hele jaar door gebruikt kan worden? U kunt ook gaan voor een bedrukte liniaal, een uniek en praktisch geschenk.

Overleggen met een specialist

Het assortiment is gigantisch en ieder product heeft weer mogelijkheden waaruit gekozen kunnen worden. Denk aan kleur en bedrukking maar ook aan het aantal. Doordat wij staffelkortingen doorberekenen aan u als klant, kan het slim zijn even wat langer na te denken voor u uw bestelling plaatst. Om direct een mooi en origineel relatiegeschenk te kopen, denken wij graag met u mee. Want wat voor u een lange zoektocht kan zijn naar een origineel relatiegeschenk, hebben wij soms voor een ander bedrijf al in vergelijkbare vorm gemaakt. Neem dus gerust contact op!

Prijs berekenen

U kunt zelf de prijs berekenen op onze site, maar wij maken ook graag een offerte op maat. Dit kan in combinatie met een gratis adviesgesprek. Hierna weet u beter wat u wilt en weet u wat het kost. Wat u vervolgens met de opgedane kennis doet, is geheel aan u. Wij hopen u uiteraard als nieuwe klant te mogen begroeten!