Bent u op zoek naar een cadeau om weg te geven als relatiegeschenk of als leuk presentje voor uw medewerkers? Denk dan eens aan een multifunctionele sleutelhanger. Iets waar uw personeel of relatie daadwerkelijk iets aan heeft. Vrijwel iedereen heeft namelijk een sleutelbos in zijn bezit, hoe leuk is het om daar een handige en praktische multifunctionele sleutelhanger aan te hangen? Lees snel verder als u meer wilt weten over welke soort verschillende multifunctionele sleutelhangers er zijn.

Wat voor type multifunctionele sleutelhangers zijn er?

Wat is een multifunctionele sleutelhanger eigenlijk? Dat is een sleutelhanger die voor meerdere doeleinden te gebruiken is. Er zijn verschillende soorten multifunctionele sleutelhangers. Zo zijn er soorten die echt handig zullen zijn in het dagelijks gebruik, en daarnaast zijn er multifunctionele varianten die incidenteel gebruikt zullen worden.

Multifunctionele sleutelhanger voor dagelijks gebruik

Zo bestaat er bijvoorbeeld een flesopener sleutelhanger, handig als u wel van een biertje houdt, maar wellicht niet voor iedereen voor dagelijks gebruik. Of heeft u wel eens gedacht aan een sleutelhanger met bijvoorbeeld een klein etuitje eraan? Daar kunt u gemakkelijk wat kleingeld in bewaren of andere kleine spulletjes zoals sleutels of uw pasjes. Deze variant kan wel dagelijks gebruikt worden. Of wat denkt u van leuke sleutelhangers met een rietje van rvs? Zo heeft u altijd een duurzaam rietje op zak om daar uw drinken onderweg mee te drinken. Deze kan hergebruikt worden en is goed voor het milieu. De mogelijkheden zijn omvangrijk en er zijn veel meer dingen mogelijk dan slechts de bekende multifunctionele sleutelhangers.

Inspiratie voor sleutelhangers met functie

Een sleutelhanger kan zeker een functie hebben, dat bewijzen we in deze blog. Sterker nog, deze kan een functie hebben voor dagelijks gebruik. Denk bijvoorbeeld aan een sleutelhanger die voorzien is van een lampje. Of een sleutelhanger met daarin een laser, oftewel led lichtje. Super leuk om mee met uw kat of ander huisdier te spelen. Of wat vindt u van een sleutelhanger met een winkelwagenmunt bijvoorbeeld, handig voor de dagelijkse of wekelijkse boodschappen! Deze praktische sleutelhangers bestaan in verschillende kleuren, van wit tot rood tot blauw, roze, zwart en meer! Ook komen ze voor in verschillende vormen en materialen, zoals plastic, kunststof, bamboe of metaal. Wat u ook zoekt, voor ieder is wat wils als u een multifunctionele sleutelhanger met winkelmuntje wil aanschaffen voor uw relaties.

Handige sleutelhangers met dubbele functie

Naast de oude vertrouwde en bekende sleutelhangers zoals met een lampje, kunt u ook denken aan een sleutelhanger met een usb stick. Dit is een soort die wellicht niet voor iedereen voor dagelijks gebruik zal dienen, maar het is zeker een handige optie om te hebben in dit digitale tijdperk. Ideaal om mee te geven aan relaties op een marketing of tech beurs. Een ander soort multifunctionele sleutelhanger welke wellicht niet voor dagelijks gebruik nuttig zal zijn voor iedereen, maar welke zeker een mooie aanvulling is op dit rijtje, is de sleutelhanger met rolmaat. Een rolbandmaat kan op de meest gekke momenten van pas komen. Daarnaast is het een leuk en origineel geschenk om mee te geven aan uw relatie.

Veilig op pad met deze soort multifunctionele sleutelhanger

Zoekt u een leuke en praktische sleutelhanger voor kinderen of voor mensen die ‘s avonds veel op de fiets zitten? Denk dan eens aan een reflecterende sleutelhanger. Met deze sleutelhanger valt iemand extra op als deze in de avond op de fiets zit. Naast de vertrouwde fietslichtjes valt uw relatie nog meer op met een opvallende fluorescerende reflectie sleutelhanger. U kunt deze opvallende en unieke multifunctionele sleutelhangers laten bedrukken met uw logo of boodschap, hoe origineel is dat? Leuk cadeau voor uw leerlingen of studenten, maar in feite voor iedereen met een fiets!

Voor elke doelgroep wat wils!

Voor welke doelgroep u ook iets zoekt, voor elke doelgroep is er wel een multifunctionele sleutelhanger te bedenken. Bovenstaande multifunctionele sleutelhangers kunt u overigens allemaal terugvinden in onze webshop. Kijk gerust rond naar welke soort u het leukst en meest geschikt vindt!

Bij ons vindt u de goedkoopste multifunctionele sleutelhangers!

Wij profileren ons als dé groothandel voor de goedkoopste multifunctionele sleutelhangers in Nederland. Wij hebben meer dan 18 jaar ervaring met het leveren van sleutelhangers. De lage prijzen van onze sleutelhangers gaan bij ons echter nooit ten koste van de kwaliteit. Wij hebben namelijk een perfecte balans ontwikkeld van kwalitatief goede sleutelhangers en de beste prijzen. Daarnaast werken wij met staffelkortingen. Dit houdt in dat de prijs per stuk zal dalen naarmate u meer sleutelhangers bestelt. Per artikel wordt dit aangegeven in onze webshop. Tot slot werken wij ook met gratis verzendkosten vanaf 150,- euro exclusief btw. Kortom: voor unieke, originele en voordelige multifunctionele sleutelhangers bent u bij ons aan het juiste adres. Zoekt u toch iets anders? U kunt ook voor andere relatiegeschenken bij ons terecht. Denk aan bedrukte keycords en andere originele relatiegeschenken.

Ontvang een gratis proefdruk

Heeft u een geschikte multifunctionele sleutelhanger gevonden? Wij kunnen het goed begrijpen dat u een proefdruk wilt zien van uw bestelling. Deze sturen wij u digitaal via de mail nadat de bestelling is geplaatst. Na akkoord van de digitale proefdruk starten wij het drukproces. Naast de digitale proefdruk van de multifunctionele sleutelhanger kunt u ook een onbedrukt monster ontvangen. Op deze manier kunt u een bepaalde sleutelhanger beoordelen voordat u er meerdere laat bedrukken en bestelt. Wij brengen de prijs van het monster en de verzendkosten in rekening, maar bij een uiteindelijke bestelling verrekenen wij dit bedrag weer. Waar het ons om gaat, is dat u van tevoren een duidelijk beeld heeft van wat u zult ontvangen.

Waarom hebben klanten voor ons gekozen?

Wij zijn ontzettend trots dat wij al meer dan 18 jaar sleutelhangers leveren aan tal van verschillende organisaties en bedrijven. De reden dat wij dit al zo lang kunnen doen, is niet alleen doordat wij een breed assortiment hebben, lage prijzen rekenen en een snelle levertijd bieden. Uiteraard vinden onze klanten dit belangrijk, maar wat onze klanten voornamelijk waarderen, is dat wij onze afspraken altijd nakomen en duidelijk zijn in de communicatie. Wij zijn een partij waar u op kunt bouwen. Naast multifunctionele sleutelhangers kunt u bij ons ook linialen bedrukken, strandballen bedrukken, frisbees bedrukken, drijvende sleutelhanger bedrukken en zonnebrillen bedrukken.

Wat zijn de meest gestelde vragen?

Kan een offerteaanvraag mij een korting opleveren? Hoe moet ik mijn opdruk aanleveren? Kan ik een geplaatste order nog wijzigen? Om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen en al uw vragen te beantwoorden, hebben wij een pagina met veelgestelde vragen opgesteld. De meeste antwoorden kunt u hier vinden, maar dit is puur ter aanvulling. Wij komen namelijk het liefst persoonlijk met u in contact, zodat we u gericht informatie van informatie kunnen voorzien.

Neem gerust contact met ons op

Persoonlijk contact staat hoog bij ons in het vaandel en wij komen daarom graag met u in contact. Misschien wilt u wel advies over welke multifunctionele sleutelhangers het best bij u passen of bent u op zoek naar een partij voor de lange termijn en wilt u eerst meer van ons weten. Geen vraag is ons te gek; we horen daarom graag van u.