Facebook Pixel

Festival waaiers voor iedere festivalganger

Met de zomer in volle gang en festivals die overal ter wereld plaatsvinden, is het geen wonder dat de festival waaier erg populair is geworden. Deze handige accessoires zijn vaak versierd met kleurrijke prints en patronen en hebben hun weg gevonden naar festivalgangers wereldwijd. Een accessoire dat zeker niet mag ontbreken op een festival is een stijlvolle waaier festival. Deze mooie waaiers zijn praktisch om uzelf koel te houden tijdens de warme zomermaanden, maar zijn ook een geweldige manier om uw outfit compleet te maken.Opvouwbare Waaier Met Plastic Handgreep | Oranje |

Tela Waaier
  • Drukmethode: Tampondruk
  • Bedrukking in maximaal 2 kleuren
  • Drukafmeting: 70 x 7 mm
  • Leverbaar in 11 kleuren

v.a. € 0.59

Waaier Fanny wood wit

Waaier Fanny wood zwart
  • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren
  • Leverbaar in 8 kleuren

v.a. € 1.84

Houten regenboog handwaaier Bowfan multicolour

Houten regenboog handwaaier Bowfan multicolour
  • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren

v.a. € 2.42

Prijs per stuk
€ 0.5€ 2.5
Kleur
(1)
(2)
Materiaal
(1)
(1)
(1)

Waaier festival voor een frisse look

Festivals vinden meestal plaats tijdens de zomermaanden, wanneer de temperaturen hoog oplopen. Het dansen in de menigte kan behoorlijk intens zijn. Daar komt een festival waaier goed van pas!

Naast het praktische aspect zijn waaiers voor een festival ook een modieuze toevoeging aan een outfit. Ze zijn er in verschillende ontwerpen en kunnen worden afgestemd op je festivaloutfit of persoonlijke stijl. Dit geeft festivalgangers de mogelijkheid om hun creativiteit te uiten en uniek te zijn in hun keuze van accessoires. Een waaier festival is verkrijgbaar in vele verschillende stijlen en ontwerpen. Houdt u van een vintage look of toch een moderne waaier? Bij Sleutelhangers.nl zit u altijd goed!

Twijfelt u wat u nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op.

Bedrukking opties voor festival waaiers

Wilt u echt opvallen met uw festival waaier? Dan kunt deze waaiers laten bedrukken met logo's, slogans of festival thema's. Dit geeft de waaier echt een gave look en maakt het een uniek accessoire. Ook is het een super goede manier om uw merk of bedrijf onder de aandacht te brengen tijdens festivals.

Er zijn verschillende bedrukkingsopties beschikbaar, zoals zeefdruk, digitale print of zelfs handgeschilderde designs. Laat bijvoorbeeld uw favoriete festival quote op de waaier drukken of kies voor het logo van uw favoriete festival. De mogelijkheden zijn eindeloos!